Logo

De ideale combinatie van veel ervaring en een moderne aanpak

U verkoopt of koopt niet elke dag een woning. Kies daarom voor een makelaar die zich bewezen heeft: Ed Willems Makelaardij heeft ruim 40 jaar ervaring. We kennen de omgeving op onze duim, hebben een groot netwerk en weten precies hoe we de beste prijs kunnen onderhandelen.

Het ervaren team van Ed Willems Makelaardij begrijpt dat het spannend voor u is. Daarom overleggen we regelmatig met u. We bieden graag extra service gedurende het hele traject en ook na de overdacht. Onze klanten waarderen dat erg, dat horen we regelmatig terug

We zijn u graag van dienst met:

Verkoop
Wij doen alles wat nodig is om uw woning optimaal te verkopen. Een professionele styliste maakt uw huis klaar voor de verkoop. De professionele fotograaf maakt haarscherpe foto’s uit de beste hoek. Met de ERA Vergelijkende Marktanalyse bepalen wij de marktwaarde van uw woning en vervolgens adviseren we over de beste vraagprijs en verkoopstrategie. Met een mix van offline en online middelen vragen we maximale aandacht voor uw huis. Lees hierover meer bij specialisatie.
Aankoop
Een huis kopen doet u niet iedere dag. Wij begeleiden u graag gedurende het hele traject. We zijn bij de bezichtigingen en wijzen u op zaken die de verkopende makelaar wellicht minder aandacht geeft. Met een waardebepaling, een bouwkundige scan (indien nodig) en een juridisch onderzoek geven wij u zekerheid bij de grootse aankoop van uw leven. Bovendien helpen we de beste prijs voor u te onderhandelen. We laten ú de juiste beslissingen nemen.
Nieuwbouw
Ed Willems Makelaardij is de specialist in nieuwbouw in deze regio. Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning? Neem dan een kijkje in het aanbod op onze website of schrijf u in voor toekomstige projecten.
Bent een u een professional en wilt u advies over de positionering en de verkoopkansen van uw project? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze vastgoedspecialisten.
Taxatie
Wij zijn aangesloten bij de NVM, vastgoedcert en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en verzekeren u van een gevalideerd taxatierapport. We adviseren u graag over een passend taxatierapport voor aankoop, verkoop, hypotheek of andere doeleinden in zowel de particuliere als de zakelijke vastgoedmarkt.
Verhuur
Wij zorgen voor een optimale presentatie en begeleiding in de zoektocht naar een betrouwbare huurder. Met onze ruime ervaring en het uitgebreide ERA-netwerk zorgen we voor een optimale afstemming tussen uw wensen en de verhuurmarkt.

Moderne presentatie

Dankzij onze jarenlange ervaring en als franchisenemer van ERA, zijn wij altijd actueel in onze aanpak om uw huis te verkopen. De woningmarkt is veranderd en vraagt om een andere presentatie en nieuwe middelen. Ed Willems Makelaardij zet een ideale mix van offline en online middelen in, zodat uw huis de aandacht krijgt die het verdient.

Sterk door service

Wij begrijpen dat het spannend is om uw huis te verkopen. Daarom houden we u steeds op de hoogte van de ontwikkelingen. We overleggen regelmatig met u over de strategie en stellen die bij als dat nodig is. We bieden graag extra service gedurende het hele traject en ook na de overdacht. Onze klanten waarderen dat erg, dat horen we regelmatig terug

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Buiten kantoortijden op afspraak

illustratie
Dit is het gemiddelde van 190 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag!

Privacyverklaring