Logo
illustratie

Uw huis kopen met een ERA aankoopmakelaar?

Of u nu in een markt met veel of weinig te koop staande huizen zoekt, het kopen van een huis is een leuk en spannend proces. U moet daarbij met veel zaken rekening houden.

  • Uw bestedingsruimte; Laat dit van tevoren berekenen door een hypotheekadviseur. De internetcalculators zijn vrijwel nooit accuraat genoeg.
  • Uw woonwensen; Wat is uw Droomhuis? Wat zou u het liefst willen, wat heeft u minimaal nodig en wat kunt u zich eigenlijk veroorloven?
  • Het nu beschikbare woningaanbod; Koopt u een huis om er altijd in te blijven, of ziet u zichzelf wel weer eens verderop trekken? Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden.

De keuze van een huis is altijd een mix van objectieve en subjectieve criteria. Emotie en verstand. Kiest U met het hart, en koopt met het hoofd? Of juist andersom?

De makelaar van de verkoper is een professional die de hele dag niets anders doet dan onderhandelen. Zijn opdracht is om een zo hoog mogelijke verkoopprijs te realiseren voor zijn opdrachtgever de verkoper. Die verkoopmakelaar is dus uw tegenstander. Zorg daarom dat u een minstens zo goede makleaar aan uw zijde heeft. Een professional die vecht voor het beste resultaat voor u. De aankoopmakelaar.
Kies voor het gemak van een aankoopmakelaar van REBO ERA Makelaars Arnhem. Uw eigen aankoopmakelaar gaat met u mee naar alle huizen die u wil bezichtigen. Hij zoekt voor u naar addertjes onder het gras en controleerd op verborgen gebreken. Hij checkt de staat van onderhoud en wijst u op zwakheden, die mogelijk tot problemen (en dus kosten) kunnen leiden.
De aankoopmakelaar onderhandeld namens u over de prijs, de leveringsvoorwaarden en zelfs de dag dat u er in mag. Heel slim dus zo'n aankoopmakelaar inzetten. Dat geeft u gemak, rust en de zekerheid van een goede aankoop en vele jaren van woongenot. Vele tevreden kopers gingen u al voor. Wij kopen veel aan in de regio Arnhem, Zevenaar, Brummen en Haalderen.

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 63 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten over het gemak van een aankoopmakelaar?

Vul dan hier uw contactgegevens in.

Privacyverklaring