Uw makelaar met kantoren in Arnhem, Doetinchem, Deventer en Dieren

Een woning of appartement kopen of verkopen is een grote stap. REBO ERA Makelaars is uw deskundige steun en toeverlaat bij de koop en verkoop en taxatie van uw woning.

Vanuit onze vestigingen in Arnhem, Doetinchem, Deventer en Dieren biedt REBO ERA Makelaars een ruime keuze koopwoningen in de regio Gelderland/Overijssel. REBO is aangesloten bij de wereldwijd opererende ERA-organisatie, de garantie voor kwaliteit bij de aankoop en verkoop van onroerend goed. Daarnaast is elke makelaar en taxateur van onze makelaardij lid van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM.

 Behalve over de benodigde vakkennis beschikken onze makelaars ook over kennis van de regionale woningmarkt: omdat ze er elke dag actief in zijn en omdat ze in het werkgebied wonen. We zijn experts in de taxatie van uw huis, bieden in heel veel plaatsen uiteenlopende koopwoningen aan en hebben een ruime keuze uit aansprekende nieuwbouwwoningen in diverse prijsklassen.

REBO ERA Makelaars heeft ruime ervaring in en de praktische kennis van het uitpondingstraject van woningcomplexen.

Uw partner bij de verkoop van uw woning

Kiezen voor REBO ERA Makelaars bij de verkoop van uw woning, betekent kiezen voor kwaliteit en aandacht. Onze makelaars leveren service op maat. Samen bespreken we welke middelen we inzetten om uw woning zo snel en goed mogelijk te verkopen. Deze afspraken zetten we zwart op wit, waarna we actief voor u aan de slag gaan.

Zoeken naar uw droomhuis

U heeft besloten op zoek te gaan naar een andere woning, maar weet u ook wat er te koop is? Wij hebben kennis van huizen en van de markt. Dankzij ons netwerk met kantoren in Gelderland en Overijssel zijn wij goed op de hoogte van het regionale en plaatselijke huizenaanbod. In een persoonlijk gesprek zetten we samen uw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan we voor u aan de slag. En heeft u uw droomhuis gevonden? Dan regelen wij de rest.

Gratis waardebepaling

Overweegt u een ander huis te kopen? Dan is het zeker in de huidige markt handig om te weten wat uw huidige woning ongeveer waard is. De gratis waardebepaling van REBO ERA Makelaars geeft u een indicatie van de prijs die u voor uw woning kunt vragen. Daarmee weet u ongeveer hoeveel geld u overhoudt en hoeveel u dus te besteden heeft voor een nieuwe woning. Een geruststellend gevoel.

Taxatie van uw huis

Op verzoek van bijvoorbeeld de bank moet u soms de waarde van uw woning laten bepalen door een onafhankelijk makelaar/taxateur. REBO ERA Makelaars is erkend taxateur.

De gecertificeerde makelaars-taxateurs van REBO ERA Makelaars verstaan het vak van een huis taxeren als geen ander en bieden daarmee de garantie voor een betrouwbarewoningtaxatie. We taxeren dagelijks woningen in onder andere Doetinchem, Apeldoorn, Arnhem, Zutphen, Deventer en Dieren. Naast taxaties zijn we ook specialist in de verkoop van woningen. Bekijk ons koopwoning overzicht.

De plussen van een woningtaxatie door REBO ERA Makelaars:
• Zekerheid van professionele taxateurs met veel kennis van zaken.
• Afspraken maken thuis of op kantoor, overdag en 's avonds.
• Vrijblijvend een second opinion.
• Investeren in een goede relatie met onze klanten.

Meer informatie over een taxatie door REBO? Vul het formulier hieronder in (velden met een * zijn verplicht) en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Direct contact opnemen kan natuurlijk ook. Bel ons of mail naar woningtaxatie@rebogroep.nl

illustratie
Dit is het gemiddelde van 60 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met mij op:

Privacyverklaring