Logo
illustratie

Over ons

Aan het gezellige stadspark in de Amsterdamse Pijp wordt hard gewerkt vanuit ons mooie centrum kantoor. Vanuit deze locatie middenin de stad zijn wij actief in alle delen van Amsterdam. Jaarlijkse helpen wij ruim 250 mensen aan een nieuwe woning!

Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop van woningen. Verkoop van bestaande woningen, aankoopbegeleiding en projectmatige (nieuwbouw) verkoop, daar zijn we goed in! Natuurlijk kunnen we je helpen met een taxatie en zorgen wij voor uitstekende begeleiding bij verhuur, maar wil je iemand die het maximale resultaat behaald en je huis snel verkoopt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn met ERA niet voor niets marktleider in Amsterdam!

- Voor de aan- en verkoop van woningen in heel Amsterdam!
- Snelle verkooptijd!
- Maximaal verkoopresultaat!
- Sterk door service!

 

Wij helpen je graag bij:

De verkoop van je huis!
Een huis verkopen is een ingrijpende beslissing. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig en goed gebeurt. Soms moet er rekening gehouden worden met de strakke planning, is de hoogte van de verkoopprijs cruciaal of zijn er uiteenlopende belangen. Wij verdiepen ons in de opdracht en laten zien waarom wij enerzijds snel en anderzijds tegen hoge verkoopprijzen verkopen. 

De aankoop van een (nieuw) huis!
In tegenstelling tot de meeste aankopen, kun je een huis na aankoop niet ruilen. Het is dus van groot belang dat je de keuze om een huis te kopen, weloverwogen neemt. Wij voorzien je van advies, doen onderzoek en zorgen voor een goede begeleiding bij een onbekend proces, zodat jij zorgeloos kunt wonen.

Een berekening van jouw financiele mogelijkheden!
Een makelaar bemiddeld bij de aan- of verkoop van huizen. Voor goed hypotheekadvies hebben wij daarom een samenwerking met een bemiddelaar in hypotheken. Onafhankelijk en deskundig advies! Dat vinden wij belangrijk voor onze klanten. Wil jij weten hoeveel je kunt besteden en hoe dit er maandelijks uit komt te zien, dan maken wij graag een afspraak voor je met een van de hypotheekadviseurs.

En/ of....
Onze kernactiviteit is begeleiding bij aan en verkoop van nieuwe en bestaande huizen. Wil je liever (ver-)huren, een taxatie of heb je specifieke vastgoed gerelateerde vragen, dan helpen we je graag. Mocht het verzoek toch te complex zijn, dan brengen we je graag in contact met iemand die hier net zoveel verstand van heeft als wij van het aan- en verkopen van huizen!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 31 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op.

Wij helpen je graag!

Privacyverklaring