Logo
illustratie

Over niet zomaar een makelaar!

Onze vestiging aan het Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West is de basis van een groot team voor de westkant van de stad. Hieronder vallen vanzelfsprekend de westelijke wijken, maar ook plaatsen als Badhoevedorp, Amstelveen en een stuk van de Haarlemmermeer.

Hoewel wij vanuit deze vestiging actief betrokken zijn geweest bij de uitbreiding van het westelijke deel van Amsterdam en wij veel mensen in wijken als de Aker aan een nieuwbouwwoning hebben geholpen, is deze locatie voor de verkoop van nieuwbouw slechts een steunpunt. De vestiging aan het Osdorpplein is een van onze Woningmakelaarskantoren en maakt deel uit van onze Van De Steege Makelaarsgroep met vestigingen in en om Amsterdam. Vanuit de vestiging in Amsterdam-West verkopen wij bestaande woningen en begeleiden wij bij de aankoop van een bestaande woning. Voor alle overige specialiteiten hebben wij aparte afdelingen en kantoren.

Amsterdam Nieuw-West is een “groeiend” stadsdeel met een gevarieerd woningaanbod, veel accommodaties en een uitstekende bereikbaarheid. Kies uit dit prachtige aanbod of laat je adviseren…

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel Van De Steege in!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 17 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Gratis Waardebepaling en verkoopadvies

Wij helpen je graag!

Privacyverklaring