Logo
illustratie

Over niet zomaar een makelaar!

De vestiging op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord is het centrale onderkomen van een op elkaar ingespeeld team, dat in een vrij grote regio actief is. De makelaars van deze vestiging hebben zich gespecialiseerd en vertegenwoordigen veelal een eigen werkgebied. Daardoor zijn wij vanuit deze vestiging actief in de regio’s Zaanstad, Midden-Kennemerland, Waterland, Purmerend, Landsmeer, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en natuurlijk Amsterdam-Noord.

ERA Van De Steege maakt deel uit van de Van De Steege Makelaarsgroep en heeft vestigingen in en om Amsterdam. Naast de kantoren Woningmakelaardij die begeleiden bij de aan- en verkoop van bestaande woningen, is er een aparte nieuwbouw/ projectafdeling, professionele verhuurafdeling, een afdeling research, beheer en zijn er de bedrijfsmakelaars van G7 Van De Steege.

Amsterdam-Noord is een stadsdeel boven het IJ en spreekt steeds meer mensen aan als locatie om te gaan wonen en werken. Aan de oevers van het IJ bevindt zich het NDSM terrein en prijken inmiddels een aantal prestigieuze gebouwen waaronder EYE.  Het vrij grote stadsdeel is eenvoudig op te delen in verschillende wijken. Kies de buurt die bij jou past of laat ons je adviseren!

Schakel niet zomaar een makelaar in, schakel Van De Steege in!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 66 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Gratis Waardebepaling en verkoopadvies

Wij komen graag bij je langs!

Privacyverklaring