Verkopen?

Compleet pakket- Complete service

Uw huis verkopen met ERA De Bree Makelaars Amersfoort

U heeft besloten uw huis in de regio Amersfoort te verkopen. En dan?

We maken een afspraak voor een waardebepaling door één van onze makelaars. Samen met de afspraakbevestiging sturen we een korte vragenlijst toe, waarmee we alvast wat achtergrondinformatie over het huis vergaren. Wij onderzoeken de kadastrale gegevens en analyseren het effect van de huidige woningmarkt op uw woning. Schroom niet om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Of laat direct uw vraag achter door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Bezoek van de makelaar: de woningopname

Tijdens het bezoek aan uw huis, stemmen we met u af wat u verwacht van ons. Wij vertellen wat wij daarin kunnen betekenen. De verkoop van de woning en onze werkwijze maken we inzichtelijk. We lopen samen door en om het huis en bekijken alles nauwkeurig. De makelaar geeft een indicatie van de waarde van de woning in de huidige woningmarkt en tips om de woning nog aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

Vraagprijsadvies

De makelaar geeft een advies voor de vraagprijs van de woning en de verwachte verkooptijd. We sturen u ook de nodige formulieren voor het verkoopdossier; opdracht tot dienstverlening, vragenlijst, lijst van zaken en vragen u om een kopie van het paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Onderzoek

Alle juridische aspecten rond de woning worden uitgezocht, eigendomsbewijs, recht van erfpacht, erfdienstbaarheid. Voor elke woning wordt zowel een papieren als een digitaal dossier aangemaakt. Alles moet direct voorhanden zijn. We kijken naar de bouwkundige staat van het huis. Misschien is een bouwkundige keuring noodzakelijk.

Ook andere belangrijke zaken onderzoeken wij. De bodem (vervuiling, tank) maar ook het huidige bestemmingsplan en ophanden zijnde veranderingen daarvan.

Vraagprijsstrategie

Op basis van de waardeindicatie en het woningonderzoek bepalen we samen de vraagprijs

Uw huis verkopen?

Vul onderstaand formulier in en de makelaar neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.