beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , St. Theresiastraat 19
8 juli 2024

Vanaf het eerste moment bruikbaar advies ontvangen en uitstekende deskundigheid in het verkooptraject ervaren. Zeer tevreden!

Koper van een woning , Tristanpad 33
3 juli 2024

Mijn aankoop was de eerste keer al raak. De makelaar was continue bereikbaar en heeft goed geadviseerd in de waarde van de woning en wat ik het waard vond. Blij mee!

Koper van een woning , Wevelaan 43, Utrecht
2 juni 2023

we appreciated a lot the availability for extra visits at the house, for technical inspection and energy advice

Koper van een woning , Sint Janskerkhof 4
26 mei 2023

Heel blij met Danielle en Ron die mij hebben geholpen bij het kopen van mijn eerste woning. Voor een eerste keer vond ik het gehele proces best spannend maar door hun goeie begeleiding en expertise was er snel veel vertrouwen. Ze zijn toegankelijk en het contact is erg fijn. Zeer tevreden en zeker aan te raden! Bedankt!

Verkoper van een woning , Goilberdingerdijk 30
24 mei 2023

Coljée makelaars heeft een zeer goede schriftelijke onderbouwing gegeven van hoe hij tot de vraagprijs van mijn woning kwam. (andere makelaars deden dit niet) Mijn woning is snel verkocht voor een heel goede opbrengst. Ik ben meer dan tevreden. Coljée makelaars heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen. Bedankt Ron en Danielle, helemaal TOP.

Verkoper van een woning , Kerklaan 3
25 april 2023

Ron en Daniëlle vormen een goed team. Ze zijn betrouwbaar, toegankelijk en hebben verstand van zaken. Niet voor niets dat we voor de tweede keer ons huis door deze makelaar laten verkopen en deze keer ook zelfs een nieuw huis voor een mooie prijs hebben aangekocht!

Verkoper van een woning , Loolaan 96
13 januari 2023

De contacten met de makelaar verliepen uitstekend en zeer correct. In geval van afwezigheid van de makelaar werden we zo snel mogelijk teruggebeld.

Verkoper van een woning , Gronausevoetpad 55 a
9 september 2022

Vriendelijke makelaar die actief hielp waar nodig. Met hun hulp is mijn woning snel en probleemloos verkocht voor een goede prijs.

Verkoper van een woning , Bielalaan 10
31 augustus 2022

Makelaardij Coljee was realistisch en pragmatisch. Men dacht mee in oplossingen en gaf adviezen die andere makelaars niet gaven maar wel heel goed bleken te werken. Contact was prettig en persoonlijk, kortom een aanrader.

Verkoper van een woning , Sartreweg 56
22 juni 2022

Ron heeft me uitstekend advies gegeven en was zeer behulpzaam. Ik heb het hele proces als zeer prettig en aangenaam ervaren. Dik tevreden!

Verkoper van een woning , Kerkeland 22
8 juni 2022

Helemaal prima begeleiding voor een verkoopplaats waar zij niet heel erg bekend mee waren. Dachten mee en luisterden naar wat wij graag wilden. Snel verkocht.

Verkoper van een woning , Planetenbaan 3
19 februari 2022

Op een vriendelijke en professionele wijze het hele traject doorlopen vanaf eerste kennismaking tot aan de overdracht. In het verkoopproces ook prettig samengewerkt en goede communicatie.

Koper van een woning , De Warande 87
12 februari 2022

Coljee Makelaars brachten meer dan voldoende huizen onder onze aandacht, welke voldeden aan onze wensen. Men dacht goed met ons mee, gaf goed advies en bleef hiermee (geduldig) doorgaan totdat wij ook voor ons gevoel ‘onze woning’ hadden gevonden. De onderhandelingen verliepen ook prima.

Verkoper van een woning , Tobias Asserlaan 332
12 februari 2022

Lekker gewoon en prima begeleiding. Wijst je op de juiste punten en komt ook de afspraken na welke er zijn afgesproken.

Verkoper van een woning , Beyaertlaan 52
2 februari 2022

Vlot, vriendelijk en vakbekwaam. Veel ervaring en samen met vakkennis dus ook een goed advies. Flexibel en erg aardig.

Verkoper van een woning , Marmontweg 35
18 november 2021

Ron en Danielle Coljee zijn prima en zeer ervaren makelaars die ons goedgezind, vrolijk en deskundig hebben begeleid in aankoop en verkoop.

Verkoper van een woning , Constantijn Huygenslaan 39
9 november 2021

De enthousiaste, deskundige en zeer plezierige inzet van het team van ERA Makelaardij Extra Ron Coljee heeft voor ons tot een zeer goed resultaat geleid. Wij zijn dan ook (meer dan) dik tevreden met de uitkomst. Inmiddels heeft ook onze dochter gebruik gemaakt van de diensten van Coljee; ook zij is zeer goed geholpen en erg content met de uitkomst.

Verkoper van een woning , Soesterweg 317
30 oktober 2021

Plezierige, deskundige mensen, no nonsense en met een prachtig resultaat boven ieders verwachting, zelfs voor deze gunstige tijd voor verkopers.

Verkoper van een woning , Traaij 180
30 september 2021

We hebben de begeleiding van Ron en Daniëlle als zeer deskundig en professioneel ervaren. De contacten waren zeer helder en duidelijk. De bereikbaarheid was uitstekend. We zijn blij dat we ons huis via Coljee Makelaardij hebben verkocht en zullen hen zeker aanbevelen.

Verkoper van een woning , Pastoor van der Meijdenstraat 8
22 juni 2021

Onze makelaar heeft ons heel fijn geholpen, was altijd bereikbaar en luisterde goed naar onze wensen. Leefde zich goed in, in de situatie en koos daarin een weloverwogen strategie toen we overgingen tot aankoop. Was proactief in onze zoektocht.