ERA De Bree Makelaars Amersfoort

STERK DOOR SERVICE

Amersfoort

ERA De Bree Makelaars Amersfoort

Ben jij op zoek naar ervaren en gepassioneerde makelaars die voor jou tot het uiterste gaan voor de hoogtste verkoopprijs van jouw woning. Dan ben je bij ERA De Bree Makelaars Amersfoort aan het juiste adres. Wij zijn als makelaar actief in aankoop- en verkoopbegeleiding in de volgende plaatsen: Amersfoort, Hoogland, Leusden, Maarn, Soest, Soesterberg, Zeist en Den Dolder. Onze expertise en succesvolle ERA werkwijze hebben gezorgd voor uitstekende en bewezen resultaten.  Bel direct 030-2202940 of neem via het invulformulier contact met ons op.

Ons team bestaat uit: Ron Coljee, Bas de Bree, Danielle Coljee en Joost de Bree.

ERA De Bree Makelaars met vestigingen in Utrecht en Amersfoort. 

Danielle Coljee, Bas de Bree en Joost de Bree

Dé makelaar in Amersfoort en omgeving

Ons makelaarsteam heeft een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Als ERA-makelaar profiteer jij van ons wereldwijde ERA-netwerk en de ERA kwaliteitsgarantie. Je kunt bij ons terecht voor een gratis waardebepaling van jouw woning en professionele begeleiding bij het kopen of verkopen van een huis. Neem direct contact op via telefoon of email en ervaar onze uitstekende service. Wij zijn ook lid van de NVM, de grootste brancheorganisatie voor makelaars.


ERA Makelaardij Coljée, Den Dolder

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Wevelaan 43, Utrecht
2 juni 2023

we appreciated a lot the availability for extra visits at the house, for technical inspection and energy advice

Koper van een woning , Sint Janskerkhof 4
26 mei 2023

Heel blij met Danielle en Ron die mij hebben geholpen bij het kopen van mijn eerste woning. Voor een eerste keer vond ik het gehele proces best spannend maar door hun goeie begeleiding en expertise was er snel veel vertrouwen. Ze zijn toegankelijk en het contact is erg fijn. Zeer tevreden en zeker aan te raden! Bedankt!

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)