Logo
illustratie

Over ons

Een huis kopen of verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Er komen allerlei aspecten bij kijken: wat is het huis waard, kan ik het betalen, hoe is de buurt en hoe is de kwaliteit van de woning. Een proces waar je wel wat begeleiding bij kunt gebruiken. Bij het onderzoek, de voorbereiding en de daadwerkelijke aan- of verkoop. 

Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt, maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Wij niet, want het is ons dagelijks werk. Dus zijn er geen geheimen voor ons...................of het zouden jouw woonwensen moeten zijn.

ERA Van De Steege Almere is een makelaarsbedrijf met meerdere specialismen dat inmiddels diverse jaren actief is in het onroerend goed. Om onze deskundigheid te waarborgen, zijn wij aangesloten bij de NVM. Om je te helpen uw woning sneller en tegen een zo hoog mogelijke opbrengst te verkopen zijn wij ook aangesloten bij ERA.

Een ERA-makelaar beschikt over tal van instrumenten waarmee deze resultaten worden bereikt, waaronder de unieke mogelijkheid om uw woning met ERA Garantie® te verkopen. Ons enthousiaste team legt je graag uit wat ERA Garantie® inhoudt.

ERA Van De Steege heeft vestigingen in Almere, Amsterdam en Diemen.

De Van De Steege vestigingen zijn je graag van dienst bij;

- Aan- en verkoop van bestaande woningen
- Projectmatige verkoop w.o. Nieuwbouw, Uitponding (verkoop van voormalige huurwoningen)
- Taxaties
- Verhuur van woningen (vrije sector)
- Duokoop**

**Alleen vanuit locatie Almere. Ben je steenrijk, maar geldarm? Heb je een mooie woning gevonden, maar past hij niet binnen je budget? Dan biedt Duokoop uitkomst. Verkoop de grond onder je woning en zet zo een deel van je vermogen om in geld. Of koop alleen het droomhuis en niet de grond. De Duokoop erfpachtconstructie biedt uitkomst. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden bij de Duokoop Adviseur.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 91 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Gratis Waardebepaling en verkoopadvies

Wij komen graag bij je langs!

Privacyverklaring