ERA Dijkhuis makelaars
Uw makelaar in de regio West-Friesland
Logo

Unieke service, voor unieke mensen

ERA Dijkhuis is een jong en actief makelaarskantoor voor de regio Westfriesland. Met onze frisse aanpak onderscheiden wij ons van de doorsnee makelaar. Uw persoonlijke situatie staat daarbij centraal.

Bij ERA Dijkhuis makelaars geloven wij erin dat iedere klant uniek is. Service en aanpak zijn daarom bij ons maatwerk. Service afgestemd op uw wensen, zeker nooit te kort, en ook niet meer dan nodig. Unieke service, voor unieke mensen.

Wilt u zelf bezichtigingen doen? Dat kan, met ondersteuning natuurlijk van uw plaatselijke makelaar. Zo krijgt u dezelfde kansen als dat wij de bezichtigingen zouden doen. En als het toch geen succes wordt, kunt u kosteloos overstappen naar een ander pakket.

Of wilt u juist een full service pakket waarin wij alles uit handen nemen en u tot en met de notaris volledig begeleiden? Geen enkel probleem, we doen het graag en goed. En alle tussenvormen zijn ook mogelijk. Zo stellen wij een pakket samen dat past bij uw unieke situatie.

Het kopen of verkopen van een huis is voor slechts weinig mensen routine. Wij begrijpen dat u veel vragen en onzekerheden heeft .Wij staan dan ook iedere dag 24 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Liever teveel gevraagd dan een verkeerde beslissing.

Aangesloten bij ERA was een vanzelfsprekende keus. Nergens zult u zoveel nieuwe ideeën voor presentatie, service en verkoop aantreffen als bij ERA. Als geen ander weten zij hoe je de aandacht vestigt op een huis en hoe dat om te zetten in succesvolle verkoop. Zij zijn niet alleen trendsettend, zij willen dat ook blijven doen. ERA makelaars worden dan ook regelmatig bijgeschoold over nieuwe tools en initiatieven.

Wij richten ons met name op de plaatsen in de gemeente Medemblik, Hoorn, Drechterland, Stedebroec, Enkhuizen, en Koggeland zoals Hoorn, Blokker, Zwaag, Wognum, Nibbixwoud, Hauwert, Midwoud, Oostwoud, Sijbekarspel, Benningbroek, Opperdoes, Twisk, Medemblik, Andijk, Wervershoof, Onderdijk, Oosterblokker, Venhuizen, Hem, Hoogkarspel, Westwoud, Wijdenes, Oosterleek, Schellinkhout, Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Enkhuizen, Berkhout, Bobbeldijk, Spierdijk, Obdam, Hensbroek, De Goorn, Avenhorn, Oudendijk, Ursem en Wogmeer.

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
30 september 2017
illustratie
Dit is het gemiddelde van 4 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op