Uw huis of appartement verkopen
Benieuwd naar onze aanpak?
Logo

Verkoop

Misschien heeft u vaker een huis verkocht of wellicht is het de eerste keer. Bij iedere woning die via ons kantoor verkocht wordt, stellen wij samen met u een strategisch verkoopplan vast.

Voordat er wordt gestart met de uitvoering van dit plan stellen wij in overleg met u de juiste verkoopprijs en vraagprijs vast. Wij nemen de sterke en minder sterke punten van uw woning door en geven u verkoopbevorderende adviezen. De eerste indruk van potentiële kopers is vaak bepalend om de volgende stap te zetten.

Samen met u bepalen wij het moment waarop wij uw woning actief te koop gaan aanbieden. Een actieve marktbenadering is bepalend voor het verkoopresultaat. Onze ervaring is dat ca. 65 % van de kopers uit de directe omgeving komt en ca. 35 % van de kopers van buiten de Kempen. Beide doelgroepen worden dan ook actief door ons bewerkt. Door ERA kunnen wij een groter en breder en netwerk bereiken. Dit is een groot voordeel voor u, want hoe groter de kring van potentiele kopers hoe groter de kans op succes!

illustratie
Dit is het gemiddelde van 59 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vrijblijvend kennismaken?

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Privacyverklaring