Wijman & Jansen ERA makelaars
Uw huis beter verkopen
Logo

Uw huis sneller én beter verkopen zonder zorgen

Uw huis sneller én beter verkopen. Dat doet u samen met Wijman & Jansen ERA makelaars. Onze twee makelaars Dennis Wijman en Roel Jansen zijn beiden geboren en woonachtig in Valkenswaard en kennen in de regio alle ins en outs en vooral ook alle huizenkopers. Gecombineerd met de marketingkracht en het landelijke netwerk van ERA zorgen we ervoor dat we uw huis voor de hoogste prijs en de gunstigste condities verkopen.

Verkoop

Bij het verkopen van een huis zijn een aantal factoren van belang. De locatie van uw woning staat vast maar hoe we om gaan met de presentatie en promotie zal bepalen hoe goed uw huis wordt verkocht. En daar zit meer achter dan het plaatsen van uw huis op internet. Onder meer verkoopstyling, visuals en een top ranking binnen funda krijgen bij ons extra aandacht. Tel daarbij op de persoonlijke aandacht van twee lokale NVM makelaars én het landelijke netwerk van ruim 80 ERA makelaars en uw woning wordt daadwerkelijk voor de hoogste prijs verkocht.

Aankoop

Heeft u het huis van uw dromen gevonden bij een andere makelaar maar twijfelt u over de volgende stap? Dennis en Roel gaan graag met u mee om het hele proces van A tot Z te begeleiden. Van de bezichtiging en de onderhandeling tot de koopovereenkomst en de overdracht behartigen zij úw belangen als koper. Zo koopt u zonder zorgen en voor de laagste prijs.

Taxaties

Een ander huis gekocht? Dan verlangt de bank meestal een taxatierapport. Dennis en Roel zijn beiden NRVT registermakelaar-taxateur en verzorgen een NWWI gevalideerd taxatierapport.

Hypotheken

Wijman & Jansen ERA makelaars werkt samen met de onafhankelijke financiële dienstverlener Üzeker. Op ons kantoor is een erkend hypotheekadviseur werkzaam. Hij kijkt samen met u naar uw mogelijkheden en vooral ook uw persoonlijke situatie en wensen. Door deze samenwerking is ons kantoor bovendien alert op de ontwikkelingen in de financiële markt en komen we al in een vroeg stadium in aanraking met potentiële huizenkopers.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:00u. In de avonduren en op zaterdagen kunt u ook terecht, bel ons dan even voor een afspraak.

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
09 december 2017
illustratie
Dit is het gemiddelde van 40 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op