Van der Roest - Van Straaten ERA makelaardij
Uw ERA makelaar in 't Gooi

Van der Roest - Van Straaten ERA Makelaardij o.g.

foto

Van der Roest - Van Straaten ERA makelaardij o.g. is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in het oude dorp van Huizen. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken voortdurend naar nieuwe wegen om uw pand onder de aandacht van mogelijke gegadigden te brengen. Resultaat en aandacht staan voorop in onze werkwijze. 

Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het kopen, verkopen, (ver)huren en beheren van uw onroerend goed. Dit doel wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding.  

SPECIALISME: verkoop, aankoop, verhuur en taxatie

Ons werkgebied:
Ons werkgebied is ’t Gooi en Vechtstreek en Flevoland. U moet dan denken aan de plaatsen Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Naarden, Hilversum, Eemnes, Muiden, Ankeveen en Almere.

Aangesloten bij ERA, NVM, Vastgoedcert en NRVT
Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM, hebben een samenwerkingsverband met ERA, makelaarsregister Vastgoedcert en taxateurregister NRVT.

Als NVM Makelaar hebben wij een organisatie achter ons die staat voor vakmanschap. De NVM staat voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit van de aangesloten leden.
ERA is een wereldwijd netwerk van zelfstandige makelaars die gebruik maken van het unieke ERA service-systeem. Hiervoor heeft ERA een aantal producten en diensten ontwikkeld die gericht zijn op extra service voor de cliënt. 

Wilt u eens rustig van gedachten wisselen over uw wensen en onze dienstverlening? Neemt u dan gerust contact met ons op. Een afspraak is zó gemaakt.  

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het volgende adres: 
Van der Roest - Van Straaten ERA makelaardij o.g. 
Meentweg 38, 1271 PX Huizen
Telefoon: 035-6312837
E-mail: info@vanstraatenmakelaardij.nl

Volg ons ook op Instagram Makelaarvanstraaten en facebook Van der Roest – Van Straaten ERA Makelaardij o.g.

 

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 48 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

Privacyverklaring