V & W ERA Makelaars

Sterk door service!

Den Haag

V&W ERA makelaars bij De barometer op RTLZ

Afgelopen zondag 14 juni waren wij te zien in het RTL Z programma De barometer. Kijk hier het filmpje terug om een indruk te krijgen van ons bedrijf.

makelaar den haag

V&W ERA Makelaars Den Haag

Service, goed advies en nauwkeurigheid is wat er wordt gevraagd van een makelaar.

V&W ERA Makelaars is al sinds 1995 actief op de Haagsche woningmarkt. Bijna 25 jaar waarin service, goed advies en nauwkeurigheid onze sterkste punten zijn geworden. Wij zijn een klein kantoor, gevestigd in het centrum van Den Haag met kennis van de markt in Den Haag, Wassenaar, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Het uitgebreide dienstenpakket, het informele contact, gedegen vakkennis en de jarenlange ervaring bij de makelaars worden door onze opdrachtgevers bijzonder gewaardeerd, gezien de hoge beoordelingen.

U bent te allen tijde welkom bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek en u kunt ons uiteraard ook via e-mail, social media en telefoon bereiken.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met onze kennis kunnen wij u op verschillende fronten van dienst zijn:

De verkoop van uw woning
De aankoop van een woning
- Waardebepalingen en taxaties
- Beleggingen
- Aanhuur en verhuur
- Bedrijfsmatig vastgoed
- Nieuwbouw
- Hypotheek advies

Openingstijden

Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.
Op zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar en voor afspraken beschikbaar.

 

 

 

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Suezkade 102 102A
12 juni 2024

Omdat mijn zoekgebied voor een nieuwe woning vrij divers was, ben ik voor mijn zoektocht in Rijswijk, in contact gekomen met mijn aankoopmakelaar Steiner Hoos van V & W ERA Makelaars. Mijn vraag was om als makelaar voor mij op te treden bij één concrete transactie. Toen die aankoop niet doorging, heb ik Steiner gevraagd voorhet aankooptraject (tweede bezichtigingen, biedingen, onderhandelingen en begeleiding) voor andere huizen in Rijswijk en uiteindelijk Den Haag. Het eerste telefonische contact (juli 2023) was gelijk goed. Communicatie met Steiner verliep soepel, op een informele manier. Afspraken kon ik met hem eenvoudig maken via WhatsApp, zonder onnodig papierwerk. Steiner wist op het juiste moment snel te schakelen, is flexibel en daarmee geeft hij vertrouwen. Ik heb veel gehad aan Steiner's kennis, ervaring en netwerk gedurende het gehele traject, dat leidde tot een aankoop (januari 2024) die intussen met de sleuteloverdracht (mei 2024) is afgerond. Terugkijkend op het proces is mijn inschatting dat samenwerken met Steiner het meest prettig en succesvol is wanneer een koper enige ervaring heeft met woningaankopen, en bij een heldere, realistische zoekopdracht.

Koper van een woning , Koninginnegracht 52
30 maart 2024

Geweldige hulp bij de aankoop van mijn huis. Zeer tevreden over de kennis en het advies wat ik gekregen heb! Altijd bereikbaar en zetten net even dat stapje meer.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)