Logo
illustratie

De Koning makelaars De Meern

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

Uw makelaar voor:

Of vraag een gratis waardebepaling aan voor uw huis in De Meern, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wist u ook dat u bezwaar kan maken tegen de WOZ-beschikking in De Meern?

Onze makelaardij

U bent welkom bij De Koning makelaars in De Meern. Daar staan wij, Dirk-Jan van Zijtveld en Vincent van Os voor u klaar om u te helpen bij de verkoop of aankoop van uw woning. Behalve in De Meern, zijn wij ook thuis in Haarzuilens, Harmelen, Vleuten en Leidsche Rijn.

Met vriendelijke groet,

Dirk-Jan van Zijtveld en Vincent van Os

Noot: De Koning makelaars heeft meerdere vestigingen in de omgeving van De Meern.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 218 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met mij op

Privacyverklaring