Gecertificeerde NVM-, NHG- en NWWI-taxaties
Be√ędigd taxateur bedrijfsonroerendgoed
Logo

Aarendonk ERA Makelaardij is NVM-gecertificeerd in het register van de Stichting VastgoedCert. Die inschrijving is belangrijk omdat banken, geldverstrekkers en de belastingdienst strikte taxatieregels hanteren. NVM-taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkende instellingen en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Daarnaast zijn wij NWWI-taxateur en beëdigd taxateur bedrijfsonroerendgoed. 

Voorafgaand aan een taxatie vragen we altijd naar de achterliggende reden. Wilt u bijvoorbeeld een hypotheek aanvragen, een opstalverzekering afsluiten of de waarde van uw woning aan de belastingdienst opgeven? Elk van deze situaties vraagt om een taxatierapport op maat.  

Gratis waardebepaling

Aan een officieel taxatierapport zijn kosten verbonden. Dit geldt niet voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Zijn er verhuisplannen en wilt u weten wat uw huidige woning waard is? Wij komen graag langs voor een gratis indicatie.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 304 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Taxatierapport nodig?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een taxatierapport van uw woning of aangekochte woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring