Logo
illustratie

De Koning makelaars Woerden

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

Uw makelaar voor:

Of vraag een gratis waardebepaling aan voor uw huis in Woerden, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wist u ook dat u bezwaar kan maken tegen de WOZ-beschikking in Woerden?

Onze makelaardij

U bent welkom bij De Koning makelaars in Woerden. Daar staan wij, Jacques de Koning, André de Koning, Bert den Adel, Emiel Weide en Suzanne Boer voor u klaar om u te helpen bij de verkoop en/of aankoop van uw woning. Behalve in Woerden, zijn wij ook thuis in Bodegraven, Zegveld, Waarder, Driebruggen, Hekendorp, Oudewater, Nieuwerbrug aan den Rijn, Kamerik, Harmelen, Linschoten en Kockengen.

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Jacques de Koning, André de Koning, Bert den Adel, Emiel Weide en Suzanne Boer

Noot: De Koning makelaars heeft ook vestigingen buiten Woerden.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 197 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met mij op

Privacyverklaring