Logo
illustratie

Open Huizen Route Schagen e.o.

Tijdens de Open Huizen Route kunnen huizenzoekers zonder afspraak, snel binnenkijken bij het huis dat hem interessant lijkt. Duizenden consumenten bezoeken jaarlijks zo de te koop staande huizen. Ook ERA Makelaardij SCHAGEN doet 4 keer per jaar mee aan de Open Huizen Routes. 

Een Open Huizen Route heeft meerdere functies:

  • Het completeert de eerste indruk die een huizenzoeker krijgt van de foto’s op internet. In de praktijk beleef je een huis anders.
  • Het geeft een goede indruk van de buurt. U moet er immers naartoe en u ervaart dan de hele omgeving, die u niet op de foto’s op internet ziet. U koopt weliswaar een thuis, maar u krijgt de buurt erbij!
  • Het is zoveel makkelijker om zonder afspraak vooraf even snel verschillende huizen achter elkaar te zien. Een officiële bezichtiging plannen kost tijd, omdat er veel partijen bij betrokken zijn. Dat kan altijd nog, als u serieuze interesse hebt in een huis.

 

Huis te koop zetten en deelnemen aan de Open Huizen Route?

De verkoper waardeert het dat hij snel en makkelijk mensen op één dag een eerste indruk van zijn huis kan geven. Veel huizen worden verkocht kort voor een Open Huizen Route. Veel aanstaande kopers willen het risico vermijden dat er toch nog een onverwachte kaper op de kust komt en willen de onderhandelingen voor de Open Huizen Route afronden.Dat is een voordeel voor de verkoper.

Wilt u weten wat uw verkoopkansen zijn? De Open Huizen Route is voor veel eigenaren een mooi moment om de verkoop te starten.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u wilt deelnemen aan de Open Huizen Route in Schagen, Wieringerwaard, Sint Maartensvlotbrug, Den Helder, Callantsoog, Schagerbrug, Bassingerhorn, Petten, Sint Maarten, Julianadorp, Anna Paulowna, Breezand, Westerland, Hippolytushoef en Den Oever.

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 26 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op

Ook meedoen aan een ERA Open Huizen Route?

Privacyverklaring