ERA makelaars Oosterhout

STERK DOOR SERVICE!

Oosterhout NB

ERA makelaars Oosterhout

Het vervullen van woonwensen is de missie van ERA makelaars Oosterhout.

Bij ERA makelaars Oosterhout staat het vervullen van jouw woonwensen centraal. Of je nu al een nieuw droomhuis op het oog hebt of nog op zoek bent, wij helpen je graag bij het realiseren van die volgende stap. Om dit mogelijk te maken, begrijpen we dat je je huidige huis moet verkopen. Natuurlijk wil je snel de enige echte koper vinden en een zo hoog mogelijke prijs voor je huis ontvangen.

Bij ERA makelaars Oosterhout streven we naar een zorgeloze verkoopervaring. Dit betekent dat we ons inzetten voor het realiseren van de beste verkoopprijs, met een zo kort mogelijke verkooptijd en zonder onnodige zorgen. We zorgen ook voor een perfecte presentatie van je huis, met uiteraard een plaatsing op Funda, Facebook en ERA. Ons unieke ERA VerkoopActieplan is de geheime saus! Wat dit inhoudt leggen we graag bij jou aan tafel uit.

Vervolgens nemen wij de bezichtigingen en onderhandelingen voor onze rekening. Na de verkoop zorgen we voor een moeiteloze afwikkeling en coördinatie met de notaris. Met ERA makelaars Oosterhout heb je altijd je persoonlijke adviseur aan je zijde. Gedurende het hele verkoopproces en daarna houden we je goed op de hoogte, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Bij ERA makelaars Oosterhout kun je rekenen op advies en begeleiding van topkwaliteit. We nemen je alle zorgen uit handen en bieden je de mate van begeleiding en advies waar jij je prettig bij voelt. Wil jij zoveel mogelijk zaken digitaal regelen of juist niet. Regel je liever alles met de makelaar face-to-face, aan tafel met pen en papier? Voor ons geen enkel probleem.

Mijn naam is Roel Donders en ik ben jouw persoonlijke makelaar bij ERA makelaars Oosterhout.

Roel Donders ERA makelaars Oosterhout

Makelaar in Oosterhout en omgeving

Ons werkgebied is gericht op de plaatsen Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst, Dongen, Teteringen, Terheijden, Lage - en Hooge Zwaluwe, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Made. Inmiddels zijn we op verzoek van opdrachtgevers ook werkzaam in de grote steden als Breda en Tilburg.


Aangesloten bij NVM, ERA, NWWI, Vastgoedcert en NRVT

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM, samenwerkingsverband ERA, taxatie validatie-instituut NWWI, makelaarsregister Vastgoedcert en taxateursregister NRVT. De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. De NVM staat voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit van de aangesloten leden. De NVM verplicht al haar leden tot jaarlijkse educatie, zodat de consument altijd is verzekerd van een makelaar die op de hoogte is van de laatste stand van zaken op inhoudelijk, bouwkundig en wettelijk gebied. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd in het makelaarsregister Vastgoedcert en taxateursregister NRVT. Bovendien kent de NVM een geschillencommissie, een erecode voor de leden en een streng toelatingsbeleid. Het feit dat u een NVM-makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw woning, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar/taxateur overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Het lidmaatschap van de NVM is voor de meeste verkopers en kopers een minimale vereiste. Verreweg de meeste verkopers willen bovendien een complete dienstverlening op maat, waarbij de opdrachtgever centraal staat. Voor hen is er de ERA makelaar. Zo'n 130 NVM-makelaars hebben zich in Nederland verenigd in het internationale kwaliteitsmerk ERA. Dit is een internationale organisatie van vooraanstaande en toonaangevende makelaars werkzaam in meer dan 35 landen over de hele wereld, die een unieke verkoopmethode hanteren."

Openingstijden makelaardij

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur (0162 499 666). Wij hebben geen kantoor openstelling maar komen graag bij u thuis.
Bezichtigingen zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Van Dubbelmondestraat 27
25 juni 2024

Communicatie verliep top. We konden bij vragen altijd terecht en werden snel geholpen. We zijn dan ook erg blij met de verkoop van ons huis. Ik zou Roel Donders bij iedereen aanbevelen.

Koper van een woning , Koolwitje 1
23 februari 2024

goed contact, goede service en goede afhandeling bij de aankoop. erg fijn dat dat Roel van doorpakken weet en dat dat resultaat oplevert.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)