Logo

De Koning makelaars Nieuwkoop

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

De Koning makelaars zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden. Naast makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks actief om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

U bent welkom bij De Koning makelaars in Nieuwkoop
In Nieuwkoop staan wij, Andre de Koning, Mirjam Ohlenbusch, Soraya Verhaar, Maikel Sluijk en Angela de Koning, voor u klaar om u te helpen bij de verkoop en/of aankoop van uw huis. Wij zijn thuis in de regio Nieuwkoop, Zevenhoven, Noorden, Aarlanderveen, Woerdense Verlaat, Nieuwveen, De Hoef, Ter Aar, Langeraar, de Meije, Uithoorn en De Kwakel.

U bent van harte welkom om eens nader kennis te maken op ons kantoor aan het Regthuysplein 12 in Nieuwkoop. Of vraag een gratis waardebepaling aan, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Andre de Koning, Mirjam Ohlenbusch, Soraya Verhaar, Maikel Sluijk en Angela de Koning,

 

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 158 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met mij op

Privacyverklaring