Logo
illustratie

Fides makelaars Leiden

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. Bij Fides makelaars noemen wij dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

Naast makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks actief om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Makelaars Leiden

Martijn Verbeek Wolthuys, Martijn den Elsen, Brigitte van Straten en Daniëlle Jonker staan voor u klaar om u te helpen bij de verkoop en/of aankoop van uw huis. Wij zijn thuis in Leiden en omgeving, zoals in Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest en Zoeterwoude.

Makelaar voor:

  • huis kopen
  • huis verkopen
  • nieuwbouw

U bent van harte welkom om eens nader kennis te maken op ons kantoor aan de Lammenschansweg 76 in Leiden.

Of: vraag een gratis waardebepaling aan voor uw huis in Leiden, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

illustratie
Dit is het gemiddelde van 80 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

U zoekt een makelaar in Leiden?

Laat uw bericht achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring