Logo
illustratie

De Koning makelaars in Houten

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

Uw makelaar voor:

Of vraag een gratis waardebepaling aan voor uw huis in Houten, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wist u ook dat u bezwaar kan maken tegen de WOZ-beschikking in Houten?

Onze makelaardij

U bent welkom bij De Koning makelaars in Houten. Daar staan wij, Wendy van den Brink en Sam van Doesselaar voor u klaar om u te helpen bij de verkoop en/of aankoop van uw woning. Behalve in Houten, zijn wij ook thuis in Schalkwijk en 't Goy.

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Wendy van den Brink en Sam van Doesselaar

Noot: De Koning makelaars heeft ook vestigingen buiten Houten.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 106 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met mij op

Privacyverklaring