De Koning makelaars
Woondromen waarmaken
Logo

De Koning makelaars in Houten

U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Het is onze missie om uw woondromen waar te maken.

Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt.

De Koning makelaars zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden. Naast makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks actief om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.

U bent welkom bij De Koning makelaars in Houten
In Houten staan wij, Joost van der Burg, Wendy van den Brink en Sam van Doesselaar voor u klaar om u te helpen bij de verkoop en of aankoop van uw huis. Wij zijn thuis in de regio Houten, Schalkwijk en 't Goy.

U bent van harte welkom om eens nader kennis te maken op ons kantoor aan de Onderdoor 3 in Houten. Of vraag een gratis waardebepaling aan, dan komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Joost van der Burg, Wendy van den Brink en Sam van Doesselaar

illustratie
Dit is het gemiddelde van 78 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met mij op

Privacyverklaring