Logo

Prisma: snel, persoonlijk & de kracht van 'n grote organisatie

Zo groot als noodzakelijk, zo klein als mogelijk. Dat is Prisma ERA Makelaars. Met deze formule garanderen we grote betrokkenheid, en helpen we jouw woning snel te kopen of verkopen tegen de beste prijs. Onze persoonlijke aanpak wordt weerspiegeld in onze kleine kantoren in Hengelo, Enschede, Borne en Delden.

Altijd direct en persoonlijk contact met je eigen makelaar

Je weet bij Prisma ERA Makelaars ook zeker dat we up-to-date kennis gebruiken om je te helpen. Zowel ons makelaarsteam als de binnendienstmensen gaan namelijk elk jaar terug naar de schoolbanken. Daar leren we onder meer over de nieuwste vormen van makelaardij. Zo ontdekten we de voordelen van een verkoopstyliste. Ook die staat dus voor jou klaar bij Prisma ERA Makelaars. Voor de verkoop tovert zij je huis om in een thuis voor de buitenwereld.

Sterk door service

Sta jij nu voor één van de belangrijkste beslissingen in je leven: de aankoop, verkoop van een huis of een taxatierapport? Dan is alle hulp welkom. En die vind je bij Prisma ERA Makelaars.

Zet je jouw huis bij ons in de verkoop, dan ontvang je standaard veel inzet en service. Zoals een slim verkoopactieplan, inzet van een  eigen stylist  een professionele woning fotograaf. Ook kan er gratis worden deelgenomen aan meerdere Open Huizen Routes per jaar. Daarnaast krijg je veel zekerheden, zoals een compleet team dat je enthousiast en met veel kennis en ervaring helpt.
Deze zekerheid bieden we ook bij het kopen van een huis. Hierbij geven we antwoord geven op al je vragen, en bieden we zekerheid en veiligheid bij de aankoopbegeleiding. Samen doorlopen we het aankoopactieplan. Zo ben je verzekerd van een goed onderbouwde waardebepaling, advies dat aansluit op de huidige markt, en antwoorden op jouw persoonlijke vragen. We zijn als geen ander thuis in deze regio.
Ga je een hypotheek aanvragen of heb je een taxatierapport nodig voor een verdeling van een erfenis of echtscheiding? Dan heb je meestal een officieel (gevalideerd) taxatierapport nodig.Wij zijn officieel register taxateurs en garanderen je een officieel taxatierapport in de regio Hengelo, Delden, Borne , Enschede en omgeving. Om een officieel taxatierapport te mogen maken, moet je als makelaar-taxateur werken volgens allerlei belangrijke regels. Bijvoorbeeld van het Nederlands Woning Waarde Instituut(NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Wij werken volgens die regels. Gevolg? Van ons taxatierapport weet je zeker dat elke bank en andere geldverstrekker die accepteert. Een prettig idee.

Prisma ERA Makelaars

Het kantoor Borne is een zelfstandige onderneming met een eigen directie die een samenwerkingsverband heeft met Prisma ERA Makelaars Hengelo, Delden en Enschede. Voor Enschede e.o. is Stefan van den Aker als zelfstandig ERA Makelaar verbonden aan Prisma ERA Makelaars Enschede.

Hengelo:
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag 09.00-17.30 uur  en vrijdag tot 17.00 uur.
Parkeren in Hengelo: in Q-parkeergarage De Brink, tegenover ons kantoor.  Een uitrijkaartje is beschikbaar op kantoor.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 271 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!

Privacyverklaring