Wij zijn erkend taxateur

Zowel particulier als zakelijk

Taxatierapport

Bert Leistra ERA Makelaardij kan u helpen bij vrijwel elk type taxatierapport, van een woonhuis (NWWI gevalideerd) taxatierapport tot een bedrijfsmatig taxatierapport. 

Wat is een NWWI-taxatie?

Bert Leistra ERA Makelaardij: “Wanneer u uw (toekomstige) woning laat taxeren wilt u uiteraard dat het taxatierapport eerlijk en betrouwbaar is; het rapport moet zekerheid geven over de waarde van een woning. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw hypotheekverstrekker.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) valideert (keurt) taxatierapporten van aangesloten taxateurs. Het NWWI ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Een taxateur die zich wil aanmelden bij het NWWI dient aan strenge kwaliteitseisen te voldoen.

Wordt uw woning met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gefinancierd, dan wordt alleen een taxatierapport geaccepteerd dat is uitgebracht door tussenkomst van een gecertificeerd validatie-instituut. Het NWWI is daar een voorbeeld van. Er zijn zelfs steeds meer geldverstrekkers die ook bij een niet-NHG financiering een gevalideerd taxatierapport verplicht stellen.”

Bert Leistra ERA Makelaardij verzorgt graag uw taxatie, neem voor meer informatie contact met ons op. Telefoonnummer: 0384772040 | E-mail: info@bertleistra.nl

Rutger, Bert, Jenny en Jasper

Taxeren in de regio

Waar mogen wij taxeren? (hemelsbreed 25 kilometer vanaf onze kantoorvestiging in Hasselt)

'Hasselt', 'Zwartsluis', 'Genemuiden', 'Zwolle', 'Staphorst', 'Rouveen', 'Mastenbroek',
'Cellemuiden', 'Kampen', 'Kraggenburg', 'Nijeveen', 'Emmeloord', 'Steenwijk', 'Wanneperveen', 'Vollenhove', 'Sint Jansklooster', 'Belt Schutsloot', 'Meppel' en 'Giethoorn'.

Vraag middels het contactformulier naar ons aantrekkelijk tarief voor uw taxatierapport. 
Een snelle en vakkundige afhandeling volgens de 'norm'.

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Taxatie of een vrijblijvende waardebepaling nodig?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.