Een huis (ver) kopen,

ERA helpt!

Een huis (ver) kopen?

Een huis kopen
Een eigen huis; voor veel mensen een symbool van onafhankelijkheid. Een eigen huis vormt vermogen voor later. Wat zoekt u? Wat is uw budget? Hoe werkt het? Wat kost het? Deskundig advies van een aankoopmakelaar kost geld, maar levert goede afspraken en een zorgeloos aankooptraject op. Uiteindelijk levert het ook weer geld op, want u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een huis kopen met ERA
U weet inmiddels wat u wilt, u heeft huizen bekeken en er zijn er één of twee die bij u het gevoel van ‘thuiskomen’ oproepen. Spannend, want nu komt het onderhandelen. Niet alleen over de koopsom, maar ook over andere afspraken. Zoals wat er achterblijft in het huis, wanneer het huis wordt opgeleverd, of u gebruik maakt van een voorbehoud van financiering en wat dat betekent voor uw onderhandelingspositie

Advies bij het kopen van een huis
Net zoals u bij de verkoop van uw huis een makelaar inschakelt, schakelt u als koper ook een ERA-makelaar in. Nu om u te adviseren bij de aankoop van uw huis. U wilt antwoorden op uw vragen en goed geïnformeerd tot aankoop overgaan. Als adviseur onderhandelt de ERA-makelaar namens u met de verkopende makelaar. De ERA-makelaar komt daarbij op voor uw belangen en onderhandelt over de meest gunstige voorwaarden en koopsom. Tekent u vervolgens de koopovereenkomst? Gefeliciteerd! Voor de overdracht adviseert de ERA-makelaar u om nog een laatste ronde te maken door het huis, om de gemaakte afspraken wat betreft interieur en afwerking na te gaan. Met een ERA-makelaar als adviseur bij het aankopen van een huis hoeft u hier niet zelf achteraan te gaan.

De voordelen van de ERA Makelaar

Ja, ik wens een vrijblijvend gesprek!

Vraag hier uw vrijblijvende gesprek aan om in gesprek te komen met een ERA makelaar! Heeft u een andere vraag? Wij beantwoorden hem graag!