Logo
illustratie

Prisma ERA-makelaars Borne

Snel, persoonlijk en de kracht van 'n grote makelaarsorganisatie. Sta jij nu voor één van de belangrijkste beslissingen in je leven: de aankoop of verkoop van een huis? Dan is alle hulp welkom. En die vind je bij Prisma ERA Makelaars Borne.

Zo groot als noodzakelijk, zo klein als mogelijk. Dat is Prisma ERA Makelaars Borne. Met onze formule garanderen we grote betrokkenheid, en helpen we jouw woning snel te kopen of verkopen tegen de beste prijs.

Onze persoonlijke aanpak wordt weerspiegeld in onze kleine kantoren in Hengelo, Enschede, Borne en Delden en natuurlijk de prachtige beoordelingen van klanten.

We zijn als geen ander thuis in Borne en Twente.

Jouw makelaar in Borne

Zet je jouw huis bij ons in de verkoop, dan ontvang je standaard veel inzet, zekerheden en service. Zoals:

  • een slim verkoopactieplan
  • inzet van een  eigen stylist 
  • professionele woningfotografie
  • gratis deelname aan Open Huizen Routes
  • een compleet team dat je enthousiast en met veel kennis en ervaring helpt

Deze zekerheid bieden we ook bij het kopen van een huis. Hierbij geven we antwoord geven op al je vragen, en bieden we zekerheid en veiligheid bij de aankoopbegeleiding. Als jouw aankoopmakelaar doorlopen we samen met jou het aankoopactieplan. Zo ben je verzekerd van een goed onderbouwde waardebepaling, advies dat aansluit op de huidige markt en antwoorden op jouw persoonlijke vragen. We zijn als geen ander thuis in deze regio.

Overweeg jij je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de verkoopwaarde? Prisma ERA Makelaars Borne komt graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Register Taxateur voor regio Borne

Ga je een hypotheek aanvragen of heb je een taxatierapport nodig voor een verdeling van een erfenis of echtscheiding? Dan heb je meestal een officieel (gevalideerd) taxatierapport nodig.Wij zijn officieel register taxateurs en garanderen je een officieel taxatierapport in Borne en de omliggende plaatsen. Om een officieel taxatierapport te mogen maken, moet je als makelaar-taxateur werken volgens allerlei belangrijke regels. Bijvoorbeeld van het Nederlands Woning Waarde Instituut(NWWI) en de Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Wij werken volgens die regels. Gevolg? Van ons taxatierapport weet je zeker dat elke bank en andere geldverstrekker die accepteert. Een prettig idee.

Altijd direct en persoonlijk contact met je eigen makelaar

Je weet bij Prisma ERA Makelaars Borne zeker dat we up-to-date kennis gebruiken om je te helpen. Zowel ons makelaarsteam als de binnendienstmensen volgen elk jaar diverse cursussen. Daar leren we onder meer over de nieuwste vormen van makelaardij. Zo ontdekten we de voordelen van een verkoopstyliste. Ook die staat dus voor jou klaar bij Prisma ERA Makelaars Borne. Voor de verkoop van je huis tovert zij je interieur om in een thuis voor de buitenwereld.

Borne, Zenderen en Saasveld

Vanuit ons kantoor in Borne leveren wij makelaarsdiensten in Borne, Zenderen en Saasveld.

Met maar liefst vier makelaarskantoren in de regio bedienen wij vrijwel geheel Twente. Verder maken wij deel uit van het internationale ERA Netwerk met bijna 4.000 kantoren wereldwijd in 36 landen. In Nederland heeft ERA maar liefst 121 kantoren. Wij kunnen u dus altijd van dienst zijn bij aankoop of verkoop van een woning, ook elders.

Openingstijden makelaardij

Onze openingstijden in Borne zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.30 uur en 13.30-17.00 uur
Parkeren in Borne is gratis, als je de blauwe parkeerschijf gebruikt.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 107 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten over onze dienstverlening?

Vul dan hier uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak

Privacyverklaring