Logo

Wie zijn wij?

Al meer dan 20 jaar zijn wij als ERA- en NVM-makelaar actief in Beilen, Assen en omstreken. In 2002 is de naam van het kantoor veranderd in ERA Makelaardij Het Raadhuis en is de opvallende huismus in het logo gekomen. Sinds 2005 zijn wij gehuisvest in het karakteristieke pand, gelegen aan de Weijerdstraat 11a. Vanuit hier zijn wij dagelijks voor onze klanten aan het werk.

Ons team bestaat uit één NVM makelaar, een assistent makelaar, een vastgoedadviseur en een commercieel medewerker. Deze mensen vormen een hecht team met veel ervaring.

Ons werkgebied

Vanuit ons kantoor in Beilen zijn wij elke dag aan het werk om al onze opdrachtgevers optimaal te bedienen op het gebied van aan- en verkopen, verhuur en taxeren van woningen. Wij zijn als full-service makelaarskantoor actief in het noorden en midden van de provincie Drenthe. Zoals Beilen, Smilde, Bovensmilde, Assen, Hooghalen, Dwingeloo, Hoogersmilde, Hijken, Westerbork. Wij kennen de omgeving goed en vinden het geweldig om u te mogen helpen.

Woning gezocht!

De afgelopen maanden hebben we weer een groot aantal woningen verkocht. Deze woningen stonden gemiddeld slechts 3 maanden te koop. Door een marktconforme vraagprijs te hanteren en de woningen optimaal te presenteren op Funda, hebben we dit resultaat kunnen behalen. Per direct zijn we nu op zoek naar woningen die we kunnen verkopen. Wilt u ook graag uw woning verkopen zonder een langdurig verkooptraject? 
Wij komen graag langs voor een vrijblijvend en gratis verkoopadvies. U kunt hier naast het contactformulier invullen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. 's Avonds en op zaterdag op afspraak.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 127 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem contact met ons op.

Privacyverklaring