Prisma ERA Makelaars Borne
STERK DOOR SERVICE!
Logo

Prisma: snel, persoonlijk & de kracht van 'n grote organisatie

Bij Prisma ERA Makelaars vind je een schat aan kennis en ervaring. Collega’s en vrienden Arjan ter Keurs en Mark Hartwich startten Prisma ERA Makelaars in 2004; zij hadden toen al vele jaren ervaring opgedaan met taxeren van de meest uiteenlopende gebouwen, van rijtjeswoningen tot kerken en scholen.  Die enorme hoeveelheid kennis, aangevuld met de ervaring van nieuwe makelaar-taxateurs staat nog altijd voor je klaar.

Altijd direct en persoonlijk contact met je eigen makelaar

Een grotere organisatie betekent een groter bereik voor je huis in de verkoop. En een groter bereik om voor jou een passend huis te vinden. Tegelijkertijd blijft je contact bij ons lekker snel en persoonlijk, dankzij de kleine kantoren in Hengelo/Enschede, Borne en Delden.

Je weet bij Prisma ERA Makelaars ook zeker dat we up-to-date kennis gebruiken om je te helpen. Zowel ons makelaarsteam als de binnendienstmensen gaan namelijk elk jaar terug naar de schoolbanken. Daar leren we onder meer over de nieuwste vormen van makelaardij. Zo ontdekten we de voordelen van een verkoopstyliste. Ook die staat dus voor jou klaar bij Prisma ERA Makelaars. Voor de verkoop tovert zij je huis om in een thuis voor de buitenwereld.

Ontdek ook de service die bij ons voor je klaar staat.

Of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.

Prisma ERA Makelaars

Het kantoor Borne is een zelfstandige onderneming met een eigen directie die een samenwerkingsverband heeft met Prisma ERA Makelaars Hengelo en Delden. Voor Enschede e.o. is Stefan van den Aker als zelfstandig ERA Makelaar verbonden aan Prisma ERA Makelaars Hengelo.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.30 uur en 13.30-17.00 uur
Parkeren in Borne is gratis, als je de blauwe parkeerschijf gebruikt.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 77 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Vraag nu een vrijblijvende waardebepaling aan!