ERA makelaardij Schagen

Dé sleutel naar uw nieuwe huis!

Schagen

Uw koop- en verkoopadviseur in Schagen

Dat bij het kopen of verkopen van uw huis uw hoofd vol loopt met vragen kunnen we ons als ERA makelaar goed voorstellen. Wat is de juiste vraagprijs? Hoe presenteer ik mijn huis zo optimaal mogelijk? Welke middelen zijn er tegenwoordig allemaal beschikbaar om het huis met een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen? Zomaar een aantal vragen die u als aankomend verkoper bezig houden.

Ook als koper heb je de nodige vragen waar je maar al te graag een antwoord op wilt hebben. Natuurlijk, betaal ik niet te veel? Komen er geen bouwkundige verrassingen op mijn pad?

Wij weten dat het inwinnen van informatie, voordat u daadwerkelijk tot koop of verkoop overgaat, de eerste stap is. En bij die eerste stap helpen wij u graag. Maak een vrijblijvende afspraak en wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Makelaars Frits Hallersleben

Makelaar Schagen

Natuurlijk help ik u graag bij het kopen of verkopen. Echter, u van goed advies voorzien staat in onze woonadvies gesprekken voorop. U kunt mij alles vragen als het gaat om de huizenmarkt in uiteraard Schagen, maar ook Tuitjenhorn, Dirkshorn, Warmenhuizen, Petten, Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Den Helder, Hippolytushoef, Den Oever, Slootdorp, Middenmeer, Wieringerwerf, Wieringerwaard, Anna Paulowna, Oudesluis, Schagerbrug.

Vraag ook het woonadviesgesprek met gratis waardebepaling van uw huis aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bent u van plan om te verhuizen én uw eigen huis daarbij in de verkoop te zetten?
Klik dan hier om u direct aan te melden bij Cribb. Zo krijgt u toegang tot een exclusief woningaanbod. Let wel: u moet uw eigen huis te koop aanbieden om zich in te schrijven. 


Cribb: woningen die niet op funda staan

Bent u van plan om te verhuizen én uw eigen huis daarbij in de verkoop te zetten?
Klik dan hier om u direct aan te melden bij Cribb. Zo krijgt u toegang tot een exclusief woningaanbod. Let wel: u moet uw eigen huis te koop aanbieden om zich in te kunnen schrijven.

Openingstijden makelaardij

Ons makelaarskantoor aan de Rensgars 1C te Schagen is elke werkdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag op afspraak.

Wij maken graag kennis onder het genot van een kopje koffie.

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Grote Sloot 78
20 april 2024

We werden goed op de hoogte gehouden. Het was voor mijn vrouw en mij een zeer prettige samenwerking en aan te bevelen.

Verkoper van een woning , Abeelstraat 57
10 april 2024

Het contact was prima, en er werd snel gehandeld. Vakkundig personeel en korte lijntjes. Kan Era makelaardij aanbevelen.

bekijk alle beoordelingen

Voor hetzelfde geld in...

een beter huis? Wij regelen het voor u.

Zonder zorgen je woonwens vervuld krijgen? Dat kan nu zoveel makkelijker dankzij het landelijke Team van ERA-makelaars.

Vertel mij meer!
)