Logo
illustratie

Uw makelaar in Den Helder

Dat bij het kopen of verkopen van uw huis uw hoofd vol loopt met vragen kunnen we ons als ERA-makelaar goed voorstellen.

Wat is de juiste vraagprijs? Hoe presenteer ik mijn huis zo optimaal mogelijk? Welke middelen zijn er tegenwoordig allemaal beschikbaar om het huis met een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen? Zomaar een aantal vragen die u als aankomend verkoper bezig houden.

Ook als koper heb je de nodige vragen waar je maar al te graag een antwoord op wilt hebben. Natuurlijk, betaal ik niet te veel? Komen er geen bouwkundige verrassingen op mijn pad?

Advies bij het kopen of verkopen van uw huis

Wij weten dat het inwinnen van informatie, voordat u daadwerkelijk tot koop of verkoop overgaat, de eerste stap is. En bij die eerste stap helpen wij u graag. Maak een vrijblijvende afspraak en wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Vraag het woonadviesgesprek via het contactformulier aan de linkerzijde. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Makelaardij in Den Helder

U kunt ons alles vragen als het gaat om de huizenmarkt in uiteraard Den Helder, en we zijn ook werkzaam in Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Hippolytushoef, Den Oever, Anna Paulowna.

Uiteraard komen wij graag bij u langs en kijken er naar uit met u kennis te mogen maken.

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
Zaterdag 5 oktober 2019
illustratie

Ja, ik wil graag een vrijblijvend woonadvies

Vul hier uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op.

Privacyverklaring