Nieuwbouw in Hasselt

Om de Weede

Nieuwbouwproject 'Huys om de Weede' in Hasselt | 12 woningen

Start verkoop!
Maandag 29 maart start de inschrijving voor de verkoop van het nieuwbouwproject 'Huys om de Weede' in Hasselt! Vanaf dat moment kunt u zich inschrijven via ons kantoor!


12 woningen
Huys om de Weede (ook wel de Dedemsvaartlocatie genoemd) bestaat uit 12 woningen in drie verschillende woningtypes. Op de kop van het project bevinden zich de 2 charmante Herenhuyzen (2/1 kap), die samen het visitekaartje van het project vormen. Aan weerszijden daarachter liggen de 4 Schuurhuyzen (eensgezinswoningen) en de 6 Hofhuyzen (levensloopwoningen). Samen vormen de woningen een unieke buurt, waar alle generaties zich thuis voelen.

Vogelvlucht Huys om de Weede Dedemsvaart locatie
Huys om de Weede Heerenhuyzen
Huys om de Weede rijwoningen
Huys om de Weede

De Weede Hoven

Er zijn plannen in ontwikkeling voor de uitbreiding van Om de Weede (fase 1B). Voor fase 1B-Zuid is een stedenbouwkundig plan gemaakt: De Weede Hoven. De Weede Hoven bestaat uit circa 62 woningen, waaronder:

12 levensloopwoningen 24 veranda-rijwoningen 12 twee-onder-een-kapwoningen 14 vrijstaande woningen

Interesse
Heeft u interesse in een nieuwbouw (rij, hoek of twee-onder-één-kap of vrijstaande) woning in Hasselt Om de Weede? U kunt zich vrijblijvend inschrijven via ons kantoor, laat uw gegevens achter via het contactformulier.

ERA's Open Huizen Route
Speeddaten met uw toekomstige huis
zaterdag 15 juni 2024

Interesse in nieuwbouw?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.