Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Wycher van Russellstraat 32
19 mei 2022

Super partij om mee samen te werken, zowel met de koop als verkoop van de woning, veel marktkennis van de vastgoedmarkt in en rondom Zwolle. Geduldig en vakbekwaam

Verkoper van een woning , Wycher van Russellstraat 32
19 mei 2022

De heren, van Bert Leistra ERA Makelaardij hebben het geweldig gedaan we zijn heel blij met de verkoop van de woning. Het contact liep soepel en waren erg snel met reageren. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Verkoper van een woning , Ruitenstraat 21
19 mei 2022

Bert Leistra ERA Makelaardij is zijn prijs meer dan waard. Uitstekende begeleiding en goed deskundig advies. Daarnaast ontzorgen zij je ook zoveel mogelijk daar waar zij kunnen en mogen. Deze combinatie maakt hen de ideale makelaar voor de koop van je nieuwe woning, verkoop van je bestaande woning of gewoon voor een geheel vrijblijvend deskundig advies. Kortom, TOP.

Koper van een woning , Wycher van Russellstraat 32, Hasselt
18 mei 2022

Koper van een woning , Wycher van Russellstraat 32, Hasselt
18 mei 2022

Bij de bezichtiging van de woning werden wij goed ontvangen door Jasper. Hij was geïnteresseerd in ons en liet het huis met een verhaal zien. Hoe het tot stand was gekomen, dit was dan ook erg prettig. Toen wij te horen kregen dat wij de kopers werden, is er altijd een goede communicatie geweest. Zijn broer regelde dat we konden inmeten en binnen 1,5 maand hebben we de sleutels van onze prachtige woning. Bedankt Jasper!

Verkoper van een woning , De Driehoek 4 A
14 mei 2022

Jasper Leistra is iemand met passie voor zijn vak. Geen 9 tot 5 mentaliteit maar bijna altijd bereikbaar. Wij zijn heel goed geholpen door het hele team van Bert Leistra makelaardij en zouden ze zeker aanraden

Verkoper van een woning , Mr Steenbergenstr 5
11 mei 2022

Het contact liep vlot er werd snel gereageerd op mails en Whatsapp een move account en Funda account werd allemaal geregeld en werkt vlot en duidelijk ook het bedrijf wat de foto’s en video heeft gemaakt onderscheid zich zeker van de concurrentie Het is een kantoor die je van goede adviezen voorziet en met je meedenkt en goede tips geeft Zeer tevreden

Verkoper van een woning , Burg ten Veldestr 87
1 mei 2022

Alles is perfect verlopen! Er is snel gehandeld en de verkoop is in korte tijd afgehandeld. Alles is geregeld door de makelaar.

Verkoper van een woning , Ambachtsweg 3
15 april 2022

Deskundige makelaar, heel fijn in omgang en komt zijn afspraken na. Heeft een groot netwerk, is handig als je andere partijen nodig hebt. Realistisch in zijn uitspraken, en staat achter zijn klant.

Verkoper van een woning , Munterkamp 45
31 maart 2022

Het contact met de makelaar Jasper Leistra is heel fijn verlopen. Hij is altijd bereikbaar, doortastend en duidelijk en ondersteunt de verkoop met hele mooie foto's en video's. Kortom, een echte aanrader!

Koper van een woning , Westeinde 8, Zwartsluis
27 maart 2022

Mijn partner heeft 90% van de aankoopcontacten gehad. Wat ik meegekregen heb is dat het makelaarskantoor bijna 7x24 bereidbaar was en actief mee dacht in het oplossen van alle vraagstukken

Verkoper van een woning , Eigenhaardstraat 24
27 maart 2022

Goed contact en service met als gevolg een goed resultaat! Ook weten ze waar ze mee bezig zijn, echte vakmensen!

Verkoper van een woning , Westeinde 8
18 maart 2022

Kennisgemaakt met Jasper Leistra, hij is goed geïnformeerd in de plaatselijke woningmarkt, attent en voorkomend en realistisch, het was al met al een aangename begeleiding wat als resultaat had dat ons huis snel verkocht is. Dankjewel voor de begeleiding!

Verkoper van een woning , Petersteeg 3
12 maart 2022

Wij zijn erg te spreken over de makelaar , was direct erg actief en behulpzaam en erg duidelijk hoe hij het allemaal aan ging pakken. Wat wij ook erg fijn vonden altijd bereikbaar , zat hij in bespreking , belde altijd terug , en het maakte niet uit of het 's avonds of in het weekend was. Heeft ook een goede en min punten van het huis. Ook de presentatie op Funda was erg goed verzorgd

Koper van een woning , Van Ommenstraat 27, Sint Jansklooster
3 maart 2022

Bedankt voor de goede begeleiding tijdens de aankoop van mijn huis!

Koper van een woning , De Velde 24, Zwartsluis
16 februari 2022

Het contact met de Jasper Leistra (Hasselt) verliep moeiteloos van begin tot eind, denkt mee en is bereid een eind te gaan voor de kopende of verkopende partij. Niets anders dan lof voor deze heren!! Voor een eventuele volgende keer zal ik dan ook zeker gebruik maken van hun diensten!! Een aanrader voor iedereen

Koper van een woning , Veldhuisweg 1 83, IJhorst
11 februari 2022

Prima contact tussen ons als koper (met aankoopmakelaar) en verkoper. Prettige bezichtiging. Wij zijn blij met de aankoop bij makelaar Bert Leistra

Verkoper van een woning , Eigenhaardstraat 24
6 februari 2022

Een zeer prettige ervaring bij het verkopen van onze woning! Erg deskundig en denken graag met je mee in mogelijkheden. Zeker geen 9 tot 17 mentaliteit, je kan er altijd terecht met je vragen. De behandeling van klanten is bijna uniek te noemen. Echt een top service en zeker aan te bevelen!

Verkoper van een woning , Wan 11
4 februari 2022

Prettig contact met het hele team Leistra! We konden alle vragen stellen en kregen altijd duidelijk en snel antwoord. Ze hebben veel kennis van de huizenmarkt dat geeft een vertrouwd gevoel om de woning te verkopen! We zijn zeer tevreden!

Verkoper van een woning , Sjees 2
30 januari 2022

Er had mij geen betere, fijnere makelaar kunnen begeleiden bij de verkoop van mijn woning. Heel fijn contact, behulpzaam, altijd bereikbaar en meedenkend! Helemaal niets op aan te merken en ontzettend tevreden. Jasper en team heel erg bedankt!