Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Burg Malcorpslaan 75, Hasselt
23 september 2021

De samenwerking was zeer prettig. Betrokken makelaar, nam altijd de tijd om vragen te beantwoorden. Zeer tevreden over hoe het hele proces proces is verlopen.

Verkoper van een woning , Burg Malcorpslaan 75
15 september 2021

Had vanuit de makelaar zelf, wat meer informatie verwacht over praktische zaken. Wel was het zo wanneer ik zelf belde, ze meteen je vragen duidelijk gingen beantwoorden. Dat kwam plezierig over.

Verkoper van een woning , Prinses Julianastraat 21
15 september 2021

Aangezien de aankoop ook via deze makelaar was, heb ik ook de verkoop weer met hen opgepakt. Veel kennis wat betreft de woningmarkt en goed begeleid verder. Altijd bereikbaar voor adviezen en verkoop gerelateerde zaken. Ik kan deze makelaar zeker aanraden.

Verkoper van een woning , De Scheepvaartlaan 27
15 september 2021

Wij zijn erg blij met alles wat de makelaar heeft geregeld. Snelle korte lijnen en altijd vriendelijk. Het enige te bedenken minpuntje was dat er niet duidelijk is gecommuniceerd over het energielabel. De makelaar gaf ons aan dat dit pas op het allerlaatst geregeld hoefde te worden. Pas toen ik er zelf was ingedoken bleek dat je een boete krijgt als je dit niet kunt overleggen op de datum van passeren. Nu moest dit last minute alsnog geregeld worden en had was er geen tijd om de prijzen af te wegen tussen de verschillende bouwkundige bureaus. Dit was wel echt het enige minpuntje.

Verkoper van een woning , Lamoen 2
11 september 2021

Zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning De communicatie is echt top! Jasper, Rutger, Bert en Jenny Ga zo door! Wij zeggen Bert Leistra makelaardij voor verkoop of aankoop zeker aan te bevelen????????????????

Verkoper van een woning , Roskam 37
20 augustus 2021

Wij hebben het verkooptraject van onze woning door Leistra als zeer goed ervaren. Vlotte, vriendelijke en duidelijke communicatie. Zeer goed bereikbaar en snelle reacties op vragen. In combinatie met hun deskundigheid is dit bij uitstek een makelaar aan wie je de verkoop van je woning met een gerust hart kunt overlaten.

Koper van een woning , Drapeniersgilde 65, Hasselt
18 augustus 2021

Het is allemaal prima bevallen zelf zo dat ze mijn huidige woning ook machten verkopen

Verkoper van een woning , Purperreigerlaan 61
18 augustus 2021

Zeer prettig en snel contact en altijd bereikbaar ook buiten kantooruren. Goede begeleiding tijdens het hele traject en veel deskundigheid bij zowel de aan- en verkoop van de woning. Gevraagd en ongevraagd geven ze eerlijk advies.

Verkoper van een woning , de Gaarden 40
17 augustus 2021

zeer vakkundig en vriendelijk, snel en correct geholpen. bij extra vragen altijd bereikbaar. zeer goed geholpen bij de aankoop van de woning.

Verkoper van een woning , Baan 96
15 augustus 2021

Samen met de prettige begeleiding van Jasper van Bert Leistra makelaardij is het ons gelukt om binnenkort in ons droomhuis te wonen! Een groot voordeel van een ERA aankoopmakelaar is het brede netwerk in Nederland. Met Jos van De Koning Makelaars zijn we onze zoektocht gestart, maar vanwege de verrassende wending naar een ander regio, kwam Jasper in beeld. @Jasper en @Jos; bedankt voor jullie hulp en de soepele overdracht!

Verkoper van een woning , Van Ommenstraat 18
11 augustus 2021

Contact verliep helemaal top! Duidelijke korte lijntjes met zowel Jasper als met Rutger. Prettig eerste kennismakingsgesprek en vervolggesprekken ook zo. Goede kennis van de markt, beter dan menig andere (lokale) makelaar welke wij hebben gesproken. Bij het kennismakingsgesprek gaf Jasper aan dat hij niet onder wilde doen voor een 10 als beoordeling, aan die doelstelling heeft hij zich absoluut gehouden! Of ik deze makelaar zou aanbevelen, absoluut!

Verkoper van een woning , Koperslagerstraat 53
27 juli 2021

Het contact met de makelaar was super, je kon met al je vragen bij ze terecht, behulpzaam en vakbekwaam, eigenlijk in 1 woord te omschrijven TOP

Verkoper van een woning , Hoogstraat 48
10 juli 2021

Vanaf eerste gesprek goed gevoel, alles goed geregeld, van foto's tot bezichtingen tot de krabbel zetten

Koper van een woning , Van Ommenstraat 18, Sint Jansklooster
2 juli 2021

wat een heerlijke open makelaars groep, om mee te werken en mee op te trekken. Fijn om via deze mensen je nieuwe huis te kunnen betrekken...

Koper van een woning , Karveelschipperstraat 87, Zwolle
28 juni 2021

Verkoper van een woning , Ten Oeverstraat 46
5 juni 2021

Via mijn dochter in contact gekomen met deze makelaar, en geen dag spijt van. De professionele houding en presentatie van de woning hebben er mede toegeleid dat de woning voor een bijzonder mooie prijs is verkocht.

Verkoper van een woning , Bunthaak 34
3 mei 2021

Onze ervaring met de Bert Leistra Makelaardij is erg goed. Wij hebben de makelaar als zeer behulpzaam ervaren en het contact was erg prettig. Wij zouden Bert Leistra Makelaardij absoluut aanbevelen!

Verkoper van een woning , Drapeniersgilde 115
30 april 2021

Vanaf het eerste contact zijn we goed geholpen door de makelaar. Het blijft toch spannend om je huis te verkopen, maar we zijn hier goed in bijgestaan door de makelaar

Verkoper van een woning , Peermos 11
21 april 2021

Alles ging prima. Deze makelaar zat met ons op dezelfde golflengte. Zeer begripvol en we konden met alle vragen terecht.

Koper van een woning , van Nahuysweg 67, Hasselt
13 april 2021