Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Lakensnijdersgilde 25, Hasselt
2 januari 2023

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Leistra Makelaardij bij de aankoop van onze nieuwe woning! Het contact met Jasper verliep in onze beleving zeer goed en dat maakte dat de aankoop van de woning erg soepel is verlopen. Veel dank!

Verkoper van een woning , Vossenkamp 16
23 december 2022

De volgende keer kiezen wij zeker weer voor Bert Leistra Era Makelaardij! Van A tot Z super en professioneel begeleid met zowel de aankoop als de verkoop van onze woningen. Altijd goed bereikbaar en korte lijntjes. TOP team!!

Verkoper van een woning , Tuinweg 26
25 november 2022

Het persoonlijke contact, de samenwerking en de communicatie waren top! Daarnaast veel kennis en ervaring. Snel, concreet en betrouwbaar met een goed resultaat, precies wat ik nodig had. Bert, Rutger en vooral Jasper, enorm bedankt!

Koper van een woning , Tuinweg 26, Meppel
11 november 2022

Zeer duidelijke en goede communicatie en een prettige bezichtiging gehad

Verkoper van een woning , Landauer 17
30 oktober 2022

Fijne samenwerking! Duidelijke informatie! Goed verkocht! Volgende keer neem ik waarschijnlijk weer Leistra!

Koper van een woning , David Spanjarstraat 32, Zwolle
22 oktober 2022

Jasper heeft mij met deskundigheid en coulance de woning verkocht. Natuurlijk moest hij de belangen van de verkoper behartigen maar hij heeft daarbij mijn belang niet uit het oog verloren. Prima gedaan.

Verkoper van een woning , David Spanjarstraat 32
22 oktober 2022

Betrouwbaar ,Professioneel en deskundig pachtige photo's en filmpje op funda zodat de koper een duidelijk beeld heeft van het huis dat te koop staat. Ook de bezichtiging van het huis verliep prima

Koper van een woning , Het Woltmansland 2, Hasselt
6 oktober 2022

Prima dienstverlening. Vriendelijk, onderhoudt goed het contact en gaf ons genoeg tijd de woning te bekijken.

Verkoper van een woning , Schaarweg 39
29 september 2022

Plezierig contact. Afspraak is afspraak. Ook bereikbaar buiten kantoortijden. Goede inzet voor maximaal resultaat

Verkoper van een woning , Buitenkwartier 30
8 september 2022

Dankzij ERA makelaars hebben wij ons droomhuis kunnen kopen! Geweldige service! Erg vakkundige en gedreven mensen.

Verkoper van een woning , Klaas Benninkstraat 37
1 september 2022

professionele benadering van de klant,grote marktkennis,beschikbaarheid van elke pose van de dag en nacht, een zeer vertrouwde makelaar.

Koper van een woning , Klaas Benninkstraat 37, Genemuiden
24 augustus 2022

Koper van een woning , Stadsweg 3, Zwartsluis
21 juli 2022

Duidelijk, Overzichtelijk, Accuraat en Paraat !

Verkoper van een woning , van Haersoltelaan 12
15 juli 2022

De korte lijnen en deskundigeheid waren voor ons de reden om Bert Leistra te benaderen voor de verkoop van ons huis. Wij hebben ervaring als kijker en verkoper. Tijdens onze zoektoch naar een andere woning hebben wij de heren Leistra vaker getroffen als makelaar van de verkopende partij. Tijdens de bezichtigingen hadden ze antwoord op onze vragen, dachten met ons mee. Voor ons stond vast dat, als onze woning verkocht zou worden, dit via Leistra zou gaan. Ze staan ook buiten kantooruren voor je klaar, een appje en je hebt antwoord. Top team, dus een dikke 10!

Verkoper van een woning , Lakensnijdersgilde 71
15 juli 2022

Makelaar is altijd bereikbaar en denk goed mee met de wensen. Snelle verkoop en goede afhandeling. Bedankt!

Verkoper van een woning , Randweg 54
1 juli 2022

De verkoop van ons huis verliep zoals de makelaar ons voorspelt had, en dit was erg positie! We hebben van begin tot eind goed contact gehad over te nemen acties en het verloop. Bedankt voor jullie inzet!

Verkoper van een woning , Kabel 23
26 juni 2022

Een makelaar die accuraat te werk gaat. Voordenken, meedenken en nadenken. Oog heeft voor detail. De keuze is reuze.., maar neem Leistra als uw Makelaar !

Verkoper van een woning , Wycher van Russellstraat 32
8 juni 2022

De heren, van Bert Leistra ERA Makelaardij hebben het geweldig gedaan we zijn heel blij met de verkoop van de woning. Het contact liep soepel en waren erg snel met reageren. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Verkoper van een woning , Nieuweweg 69
1 juni 2022

De hulp van deze makelaar bij de aankoop van ons nieuwe huis was goed en plezierig verlopen. Verder zoeken naar andere makelaars is niet nodig!

Verkoper van een woning , Sterrenkroos 107
28 mei 2022

Jasper is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Open en vriendelijk. Zeker een aanrader! Fijne familiebedrijf.