Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Aalhorst 124
17 november 2021

Het verliep allemaal prima, heb geen klachten.. Vriendelijk en elkaar goed begrijpen. Goed verzorcht.

Verkoper van een woning , Sterkenburg 26
2 november 2021

Mitch Koelenwijn was mijn makelaar. Heeft kennis van zaken en komt vriendelijk over. legt duidelijk uit en je kunt hem op welke manier ook goed bereiken. Staat je te woord daar waar de vraag ligt. zeer belangrijk, houd je goed op de hoogte waar jou proces bevindt. voor mij was move soms wat ingewikkeld, maar voor jongeren is deze manier van communiceren goed. ook daar heeft mitch mij goed in ondersteunt.

Koper van een woning , Willemstraat 50, Alphen aan den Rijn
1 november 2021

Ontzettend vriendelijke en toegankelijke benadering tijdens de bezichtiging door Klaas.

Verkoper van een woning , Marnixstraat 61
29 oktober 2021

Altijd goed contact gehad met mijn makelaar. Gestelde vragen werden altijd snel beantwoord. Hij had goed zicht op wat ik wilde en kon ook goed inschatten of een woning of wijk bij mij paste. Ik heb snel een nieuwe woning kunnen kopen en nog sneller mijn eigen woning verkocht voor een buitengewoon goede prijs.

Verkoper van een woning , Gouwsluisseweg 19
19 oktober 2021

Betrokken, vriendelijk en professioneel. Zowel bij de aankoop als bij de verkoop van ons huis.

Verkoper van een woning , Laag Boskoop 62
8 oktober 2021

Zeer fijn contact met de makelaar. Alles rondom de verkoop wordt uit handen genomen en dat geeft een zeer prettig gevoel. Deskundig en professioneel. Alles op tijd aangeleverd en alles liep gesmeerd.

Verkoper van een woning , Keizershof 44
8 oktober 2021

Ik ben volledig ontzorgd en heb alleen maar lof voor de Koning Makelaars. Ik werd goed geinformeerd en op de hoogte gehouden van elke stap.

Verkoper van een woning , Tjalk 26
7 oktober 2021

We hadden Mitch als aankoopmakelaar, en we zijn zeer tevreden hierover. Goede communicatie, geeft een eerlijke mening over het huis en deel eerlijk alle kennis die hij heeft over de buurt/huis, ook al is het niet in hun voordeel. Hij neemt ook alle tijd voor je om dingen uit te leggen/ bespreken. Mitch is ook taxateur waardoor hij ook een bouwkundig oog heeft, wat handig is in deze tijden aangezien je minder kans maakt als je onder voorbehoud van een bouwkundige keuring koopt. De koning makelaar beschikt over een goed netwerk binnen Alphen aan den Rijn. Met andere woorden zeker een aanrader.

Verkoper van een woning , Schuberthof 12
6 oktober 2021

- Zeer professioneel. - Houden klanten uitmuntend op de hoogte. - Komen gemaakte afspraken na. - Nemen je mee in het gehele proces. Van het te koop aanbieden van je woning tot het accepteren van een bod. - Zou de volgende keer, in tegenstelling tot andere kantoren, direct weer bij De Koning aanbellen. Top!

Verkoper van een woning , Quadriviumlaan 60
6 oktober 2021

Zeer plezierig contact met de makelaar en de medewerkers. Altijd bereikbaar en we werden steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Aanrader de Koning makelaars!

Verkoper van een woning , Cauberg 46
28 september 2021

Makelaar op advies van familielid. Heel tevreden, hartelijk, deskundig, meedenkend en veel werk verricht.

Verkoper van een woning , Kopenhagensingel 7
15 september 2021

Ik ben erg tevreden over het hele team van ERA De Koning makelaars, Mitch was mijn verkoopmakelaar en heeft mij goed op de hoogte gehouden in het hele traject van verkoop maar het hele team was zeer behulpzaam ik zal ze zeker aanraden

Verkoper van een woning , Verdihof 24
24 augustus 2021

De makelaar had mij iets beter op de hoogte kunnen houden, maar verder vriendelijk en bekwaam. En dat laatste telt natuurlijk. Aanrader

Verkoper van een woning , Jacob Catslaan 51
14 augustus 2021

Onze aankoopmakelaar Mitch Koelewijn is zeer kundig en heeft ons zeer professioneel geholpen met de aankoop van onze woning. Hij was goed bereikbaar en hield ons tussentijds goed op de hoogte. Hij gaf heel duidelijk advies om zo veilig mogelijk over te gaan tot de aankoop van de woning. Dankzij hem is onze woondroom werkelijkheid geworden.

Verkoper van een woning , Stortemelk 106
29 juli 2021

Zeer tevreden! Na 1 jaar zelf zoeken en bezichtigingen,helaas zonder resultaat. Heb ik contact gekregen met Klaas van de koning Makkelaars om hem als aankoop makelaar aan te stellen. Met als resultaat dat ik binnen 2,5 maand nu mede dankzij Klaas nu een prachtig appartement heb! Zeer zeker aan te raden bij de aan em verkoop van je woning of nieuw huis. Zeer goed en snel contact en goede servies en goed advies bij elke bezichtiging van de woning en de buurt!

Verkoper van een woning , Bloemhofstraat 38
17 juli 2021

Fijn contact met de makelaar en altijd goed bereikbaar. Ze ontlasten je zoveel mogelijk en goed advies gekregen.

Verkoper van een woning , Samsomlaan 1
3 juli 2021

Er werd op een rustige en vakkundige wijze met ons overlegt hoe we de verkoop van ons huis het beste konden aanpakken. Duidelijke afspraken en goede begeleiding met volop feedback. Dit makelaarskantoor is zeker aan te raden.

Koper van een woning , Suze Groenewegstraat 5, Alphen aan den Rijn
1 juli 2021

Verkoper van een woning , Saffierstraat 245
1 juli 2021

Het contact met deze makelaar was zeer goed. We konden ze altijd bellen en kregen snel antwoord op onze vragen. Ook hielden ze zich aan de afspraken die we gemaakt hadden. Kan ze zeker aanbevelen!

Verkoper van een woning , Havixhorst 140
15 juni 2021

Dhr koelewijn heeft ons fantastisch met de verkoop van ons huis geholpen. Hij wist onze wensen en heeft daar prima aan voldaan. Wij bevelen deze makelaar zeker aan. Ons huis was ook binnen een week verkocht. Echt een fijne makelaar die weet waar hij het over heeft.