Werken bij ERA
De Bilt

Medewerker binnendienst (20-25 uur)

WORD JIJ DE STEM VAN ERA?
Ben jij die vrolijke, hulpvaardige, praktisch en positief ingestelde rots in de branding die overal haar draai kan vinden?
Hou je ervan mensen te helpen, zowel schriftelijk als telefonisch?
Ben je vindingrijk, zelfredzaam en handig met Word, Excel en Powerpoint?
Kun je een goede brief schrijven in foutloos Nederlands en Engels?


Ben je ambitieus en vind je het leuk om door te groeien naar een commerciële functie?
ERA Nederland NV is de Nederlandse tak van een internationaal merk van woningmakelaars. ERA is actief in meer dan 30 landen wereldwijd. Sinds 1994 opereert ERA in Nederland. Momenteel zijn er in Nederland ERA-makelaars actief in ongeveer 130 plaatsen. De vacature geldt voor de centrale organisatie.


Wij zoeken per direct een collega, die ons voor 20 tot 25 uur per week ondersteunt op ons hoofdkantoor in De Bilt. Je bent ongeveer 30 jaar en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een zakelijke omgeving. Het hoofdkantoor kent een klein, maar hecht samenwerkend team. De sfeer is zakelijk, informeel en er wordt hard gewerkt, zonder op de klok te kijken. Het werk is pas af als onze klanten tevreden zijn. Het is van groot belang dat je in het team past om het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Stuur je sollicitatie naar era@era.nl ter attentie van Sandra Lopulalan.

illustratie

Contactformulier

Stuur je sollicitatie naar era@era.nl ter attentie van Sandra Lopulalan. Eventuele vragen over onze vacatures kun je ons via onderstaand formulier stellen.