ERA-makelaars
steunen ex topsporters

ERA wordt partner van stichting De SportMaatschappij

Ondersteuning van topsporters om sterker de maatschappij in te stappen

De ERA-makelaarsgroep wordt partner van stichting De SportMaatschappij en biedt daarmee (oud)topsporters de kans om aandacht te geven aan hun maatschappelijke ontwikkeling naast of na hun sport. Met deze verbinding draagt ERA bij aan de begeleidingstrajecten van topsporters. Enerzijds uit dankbaarheid voor hun topprestaties tijdens hun sportcarrière, en anderzijds omdat er wellicht geschikte makelaars in de dop in schuilen.

“Dienstverlening is in onze ogen een vorm van topsport en mogelijk zouden topsporters uitstekende makelaars kunnen worden”, aldus ERA-directeur Paul van den Putten, die tevens bestuurslid is bij de Utrechtse hockeyclub Kampong met de portefeuille tophockey. ERA-makelaars zijn overigens actief in meer dan 30 landen wereldwijd. Mogelijk kan dit initiatief internationaal navolging vinden bij gebleken succes.

Sylvia Karres, oud-topsporter en co-founder van De SportMaatschappij, is zeer blij met de samenwerking: “75% van de topsporters geeft aan dat het carrièreperspectief na hun sport een belangrijk knelpunt is. Door onze topsporters op meerdere vlakken te ondersteunen, doet ERA iets waardevols terug voor topsporters die zelf de maatschappij al veel gebracht hebben tijdens hun sportcarrière.”

Stichting De SportMaatschappij
De SportMaatschappij (een initiatief van oud-topsporters Arlette van der Meulen-van Cleeff en Sylvia Karres, is van mening dat de maatschappij veel baat heeft bij meer topsporters, die een positieve impact kunnen hebben op hun omgeving. De stichting maakt topsporters maatschappelijk sterker met gerichte coachprogramma’s en verspreidt de kracht van sport door (oud)topsporters en de maatschappij met elkaar te verbinden, zodat iedereen hiervan de vruchten kan plukken.

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
30 maart 2019
illustratie

Meer weten?

Heeft u vragen over dit initiatief of bent u misschien zelf ex topsporter en wilt u meer weten? Reageer dan via onderstaand contactformulier.

Privacyverklaring