Logo
illustratie

Welkom bij ERA Makelaardij Amerstreek

Aan de Prins Bernhardstraat 1 te Raamsdonksveer is ons makelaarskantoor al jaren een begrip. Dagelijks zijn Joris Detrie en Maarten Verkaaik samen met Saskia van den Broek en Ursula Beekman hard aan het werk voor hun opdrachtgevers. Wist u trouwens dat wij ook bij u langs kunnen komen voor een gratis waardebepaling van uw huis?

Ons makelaarskantoor ligt midden in de Amerstreek. Wij kennen daarom de woningmarkt als geen ander. Dat is niet alleen omdat we er zelf ook wonen, maar ook omdat ERA Makelaardij Amerstreek goed is voor meer dan een halve eeuw aan ervaring. We zijn uw ERA-makelaar in niet alleen Raamsdonksveer, maar ook in de gemeentes Geertruidenberg, Werkendam, Altena, Oosterhout, Breda, Made en Drimmelen. Wij helpen u graag bij verkoop, aankoop, taxaties, verhuur en verhuur van huizen. Wij gaan voor Duurzaam. Wij adviseren bij het duurzaam maken van uw huis. Wist u dat u extra financiering kunt krijgen voor het duurzaam maken van uw nieuwe huis? Wij kunnen u hiervoor in contact brengen met een goede hypotheekadviseur.

Onze kenmerkende sleutelbegrippen zijn: sterk door service, ervaren, betrokken. Wij verplaatsen ons altijd eerst in de wensen van elke cliënt. Kortom: bij ons krijgt u een advies, transactie of taxatie op maat. Dat is uw voordeel.

Gemeente Geertruidenberg, Oosterhout, Made en Drimmelen, Werkendam en Altena

Ons werkgebied is de regio rond Raamsdonksveer. Dit zijn de volgende gemeenten en plaatsen; De gemeente Geertruidenberg (Geertruidenberg, Raamsdonksveer, en Raamsdonk). De gemeente Oosterhout (Oosterhout, Dorst, Den Hout en Oosteind).De gemeente Made en Drimmelen (Made en Drimmelen). De gemeente Werkendam en de gemeente Altena (Dussen en Hank) Ook in Breda kennen wij de woningmarkt goed.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 17 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Meer weten over onze dienstverlening?

Vul dan hier uw contactgegevens in voor meer informatie of een afspraak.

Privacyverklaring