Villapark Zuideinde
Wonen aan het Zuideinde of de Reinier Rondhorstdijk
Logo
illustratie

De kavels:

foto

De kavels zijn gesitueerd tussen het Zuideinde en de Reinier Rondhorstdijk. Het Zuideinde is de verbindingsweg tussen Zevenhuizen en Nesselande en ligt aan de Ringvaart, die een pleziervaart functie heeft tussen de Rottemeren en de Hollandsche IJssel. Op termijn wordt het Zuideinde autoluw. De kavels aan het Zuideinde zijn hoger gesitueerd dan de percelen aan de Reinier Rondhorstdijk. Ze liggen op de dijk van de Ringvaart en hebben de bestemming lintbebouwing, waardoor ze een meer landelijke uitstraling hebben.

De Reinier Rondhorstdijk ligt lager dan de 4 kavels aan het Zuideinde. Aan de voorzijde van deze kavels komt een waterpartij, toegankelijk via prive of gemeenschappelijke bruggen. Fysiek horen deze kavels meer bij Waterwijk, de villawijk van Nesselande, waardoor ze een meer stedelijk karakter hebben. De hoofdtuinen kunnen, afhankelijk van het bouwvlak, gesitueerd worden op het zuid-westen, waardoor men optimaal kan genieten van de middag- en avondzon.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 161 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Interesse in deze kavels?

Voor beschikbaarheid en informatie vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen middels onderstaand contact formulier

Privacyverklaring