Landgoed de Eendracht
Exclusief wonen in de Eendrachtspolder
Logo

NU IN DE VERKOOP

De verkoop is gestart op zaterdag 29 juni. De verkoopdocumenten zijn nu hier te vinden. Het volledig ingevulde inschrijfformulier kan worden ingeleverd tot uiterlijk maandag 8 juli 2019 12u00 bij één van de verkopend makelaars. Het kan ook per e-mail worden opgestuurd.

Landgoed de Eendragt is een exclusieve en ruim opgezette woonwijk in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen. In een bijzonder gebied van grote plassen en het groen worden op ruime kavels worden 37 grote en luxe woningen gerealiseerd. Je hebt er alle ruimte om lekker te leven en je kunt de woningen ook nog eens helemaal aanpassen aan je eigen woonwensen. Daarmee wordt Landgoed de Eendragt een heerlijke plek om na een werkdag thuis te komen. Thuiskomen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij de stad.

De Lisdodde

foto

De Lisdodde is een prachtige villa met de entree centraal in de woning. Het robuuste dak met de mat antracietgrijze pannen of een rieten kap geeft de villa een stoere en statige uitstraling. Het woonoppervlak is maar liefst 220 m2, met onder andere een royale woonkamer met keuken van ca. 72 m2. Zowel in de woonkamer als in de eetkamer kun je dankzij de openslaande deuren de prachtige omgeving van Landgoed de Eendragt naar binnen halen.

In totaal vind je in de Lisdodde vijf slaapkamers, waarvan vier op de eerste verdieping. Voeg daar nog eens twee badkamers met separaat toilet, een ruime zolder met slaapkamer en een geschakelde garage aan toe en het perfecte plaatje lijkt compleet. Wil je zelf het plaatje nog uitbreiden met persoonlijke wensen, dan is dit bij de Lisdodde zeker mogelijk.

De Watergentiaan

foto

De Watergentiaan is een prachtige en ruime villa. In totaal meet de woning 207 m2, waarvan je ca. 68 m2 terugvindt in de ruime woonkamer en keuken op de begane grond. Bijzonder aan deze woning is dat je dankzij vier openslaande deuren zowel vanuit je eethoek als vanuit de keuken in direct contact staat met de tuin. Een zomerse borrel of diner is dus eenvoudig te realiseren. Van buiten kijk je dan naar een prachtig afgewerkte woning, waarbij ook deze villa de mogelijkheid biedt om te kiezen voor een rieten- of pannendak.

In totaal vind je vier slaapkamers en één badkamer op de eerste verdieping. De vijfde slaapkamer ligt op de tweede verdieping. De geschakelde garage maakt de villa compleet. Althans, de basis is dan compleet. Wil jij bijvoorbeeld nog een tweede badkamer of walk-in closet toevoegen, dan kijken we graag samen met jou hoe we dat kunnen realiseren.

De Zwanenbloem

foto

De Zwanenbloem is een karakteristieke en ruime villa van 216 m2. Via de entree kom je in de woonkamer met keuken van ca. 61 m2 groot. Via de openslaande deuren ben je zo in de tuin en dankzij de vele ramen heb je altijd een aantrekkelijk zicht naar buiten. Van buiten is De Zwanenbloem ook een plaatje om te zien. Er komen exemplaren met mat antracietgrijze pannen of rieten kap.

Deze villa heeft vier slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan één boven de geschakelde garage. Op deze verdieping zijn bovendien ook twee badkamers en een separaat toilet. Op de bovenste etage vind je naast veel extra ruimte ook slaapkamer nummer 5. Mocht je nog meer ruimte kunnen gebruiken, dan kijken we graag samen met je hoe we meer ruimte kunnen toevoegen aan je woning door bijvoorbeeld een uitbouw of veranda.

De Waterviolier

foto

De Waterviolier is een prachtige villa met een rieten kap of mat antracietgrijze pannen. Die kap geeft de villa een luxe en landelijke uitstraling. Via de centrale entree kom je in een woonkamer met veel ramen en zes openslaande deuren. Zo sta je constant in contact met de ruime tuin. Over ruimte heb je ook hier met 220 m2 sowieso al niet te klagen. De woonkamer met keuken meet bijvoorbeeld ca. 72 m2. In totaal vind je in de Waterviolier vijf slaapkamers, waarvan vier op de eerste verdieping. Daar vind je ook nog twee badkamers en een separaat toilet. De tweede verdieping is voorzien van een ruime zolder en een slaapkamer. Tel daarbij nog een vrijstaande garage en ook hier staat een perfecte woning, waar je heel lang van kan genieten. Wil je de Waterviolier nog beter maken? Ook deze woning kan je aanpassen en uitbreiden met je eigen woonwensen. Misschien toch nog een erker of veranda toevoegen?

Dit is het gemiddelde van 161 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Interesse in dit exclusieve nieuwbouw project?

Neemt u dan gerust contact met ons op.

Privacyverklaring