Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Pierre Cardinstraat 20
21 maart 2017

We hebben een prettig contact opgebouwd wat heeft geresulteerd in de goede verkoop van ons appartement

Verkoper van een woning , de Grutto 18
21 maart 2017

- duidelijk; - eerlijk; - de tijd nemen; - bereikbaar zijn; - humor. Dat zijn slechts steekwoorden die ons gevoel bij Perdijk Makelaardij aangeven. Nico, dank je wel! Daarnaast willen wij zeker vermelden dat we ongelooflijk tevreden zijn met de presentatie van ons huis met de prachtige foto's en video. Carla en William, dank jullie wel. Loura en Peter.

Verkoper van een woning , Molenmaker 26
2 maart 2017

Alles is erg prettig verlopen, fijne communicatie met Nico en Niels. Een nieuw huis kopen of verkopen zou ik zo weer bij Perdijk doen.

Koper van een woning , Noordelijke Dwarsweg 5 d, Zevenhuizen ZH
21 februari 2017

Perdijk heeft verstand van zaken, denken goed mee en helpen de klant waar nodig. Een makelaar om aan te bevelen!

Verkoper van een woning , Oranjestraat 58
8 februari 2017

Prima contact, helder overleg, verwachting eerst twijfelachtig maar uiteindelijk toch goed gekomen goede nazorg mbt afhandeling

Koper van een woning , Akkerweg 6, Moerkapelle
28 januari 2017

Koper van een woning , Klaproosstraat 14, Moerkapelle
24 januari 2017

Nette en correcte handelswijze!

Koper van een woning , Potgietersingel 35, Zevenhuizen ZH
20 januari 2017

Wij hebben de service van de makelaar als heel prettig ervaren

Verkoper van een woning , Kratonlaan 15
17 januari 2017

Achteraf is het moeilijk oordelen of de snelle verkoop (binnen 2,5 maanden) uitsluitend aan de professionele presentatie op Funda en de folder te danken is of ook aan de begeleiding van de makelaar. Wat telt is het resultaat en daar zijn we zeer tevreden mee.

Koper van een woning , Akkerweg 4, Moerkapelle
7 januari 2017

Koper van een woning , Schoolstraat 2, Zevenhuizen ZH
28 december 2016

Verkoper van een woning , West Ringdijk 55
21 december 2016

Vanaf de eerste dag prettig en open contact. Duidelijk met afspraken. Na 6 maanden is het voorlopig koopcontract getekend. Na 4 maanden overlegd hoe nu verder, goede suggesties gedaan door de makelaar. Kortom, niets dan lof.

Verkoper van een woning , Van Swaanswijckstraat 4
6 december 2016

Perdijk is de makelaar voor Moerkapelle/Zevenhuizen en omgeving. Langdurige ervaring en veel kennis van de lokale situatie. Goede dienstverlening en heel plezierige samenwerking. Niet onbelangrijk: afspraken worden nagekomen en op tijd.

Koper van een woning , Perkstraat 69, Zevenhuizen ZH
30 november 2016

Koper van een woning , Perkstraat 69, Zevenhuizen ZH
30 november 2016

Verkoper van een woning , Perkstraat 69
30 november 2016

Wij willen Perdijk Makelaardij bedanken voor alles wat ze gedaan hebben, voor de verkoop van ons huis.

Verkoper van een woning , Leen Bogaertspad 3
15 november 2016

Veel dank aan alle medewerkers Perdijk ERA Makelaardij voor de hulp bij de verkoop van onze appartement!

Verkoper van een woning , De Wielewaal 42
4 november 2016

Verkoop van de Wielwaal te Zevenhuizen. Net voor de openhuizendag in April 2016 de markt op gegaan. Succesvolle verkoop afgerond in november 2016.

Koper van een woning , De Wielewaal 42, Zevenhuizen ZH
30 oktober 2016

Prima geholpen ! Erg tevreden

Verkoper van een woning , Wilhelminastraat 14
21 oktober 2016

Compliment voor de makelaar en het kantoor. De communicatie verliep goed. Betrokken, enthousiast en goed op de hoogte van de lokale markt en marktontwikkelingen. Het resultaat: een razendsnelle verkoop van de woning.