Gratis verhuispakket bij verkoop of aankoop
Zorgeloos verkopen en verhuizen bij ERA Schagen
Logo

Zorgeloos verkopen bij ERA Schagen is tevens zorgeloos verhuizen

foto

In samenwerking met Verhuisservice Schagen hebben wij een heel uniek aanbod. Elke client ontvangt een verhuispakket ter waarde van 80,- helemaal gratis bij verkoop of aankoop van uw huis via ERA makelaardij Schagen.

En zo maakt ERA Schagen de volgende fase na het verkopen of kopen van uw huis nog makkelijker. De samenwerking met Verhuisservice komt niet zomaar tot stand. Dit bedrijf is allereerste in Schagen gevestigd. Het biedt iedere verhuizer diverse mogelijkheden. De doe het zelf verhuizer kan via de site van verhuisshop.nl diverse artikelen (bij)bestellen om de verhuizing goed te kunnen voorbereiden en te realiseren.

Maar wat als u niet zelf de verhuizing wilt regelen. Verhuisservice Schagen biedt een volledig pakket aan om de verhuizen geheel te verzorgen. Van inpakken, verhuizen, tot uitpakken. Da's toch heerlijk wanneer u de verhuizing geheel uit handen kunt geven.

Bent u benieuwd wat Verhuisservice Schagen voor u kan betekenen? Bel of mail ze voor een vrijblijvende afspraak en prijsvoorstel.

Is de verkoop nog niet gestart. Maak dan met ons de afspraak voor een vrijblijvende verkoopinformatie. Wij vertellen u graag u de woning zorgeloos wordt verkocht waarbij het maximale uit de verkoop gehaald wordt.

Wij zijn u graag van dienst. ERA STERK DOOR SERVICE

illustratie
Dit is het gemiddelde van 25 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Ik ontvang graag meer informatie over zorgeloos verkopen en verhuizen

en ontvang een gratis verhuispakket bij verkoop of aankoop.

Privacyverklaring