Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Scheepswerflaan 30
27 februari 2021

Erg prettig, laagdrempelig, benaderbaar. Dit zowel voor beide makelaars alsmede zeker ook voor de back office ondersteuning. Super vriendelijke, behulpzame en begripvolle medewerkers bij ERA Amerstreek!

Verkoper van een woning , Theo van Delftstraat 8
9 februari 2021

Prettige samenwerking, eerlijk en gedegen advies in waardebepaling en het doorlopen van alle ins en outs behorende bij de verkoop van een huis. Een goede begeleiding in het verloop van het gehele traject. Goede begeleiding van evt. koper en informatievoorziening na de bezichtigingen Goede ervaringen van eerste contact tot tekenen van de verkoopcontracten. Kortom een makelaar die weet waar het om gaat, .

Verkoper van een woning , Willem van Oranjestraat 101
5 februari 2021

Goed advies over de te bepalen verkoopprijs en na akkoord stond alles snel op funda. Steeds keurige terugkoppeling na bezichtigingen.

Verkoper van een woning , P. Ketelaarstraat 38
3 februari 2021

Goede contacten en werden netjes op de hoogte gehouden van de voortgang verkoop. Prettige samenwerking.

Verkoper van een woning , Stationsweg 35
27 januari 2021

Duidelijke afspraken, altijd bereikbaar voor vragen, tussentijds goed op de hoogte gehouden worden, staan goed voor je klaar voor iedere vraag.

Verkoper van een woning , Glacisstraat 8
21 januari 2021

Vanaf het eerste moment verliep het contact zeer goed, met name de professionaliteit gaf ons een fijn gevoel. De communicatie was zeer prettig. Wij werden tijdig op de hoogte gehouden van o.a. voortgang, bezichtigingen en uitkomsten daarvan. Ook de presentatie op o.a. Funda kwam goed en vooral realistisch over. Ervaringen met ERA was dusdanig goed dat wij deze al bij meerdere hebben aanbevolen. Mocht het nodig zijn zullen wij zeker weer van de diensten van Era gebruik maken.

Verkoper van een woning , Schubertstraat 4
15 januari 2021

Tevreden over onze makelaar. wellicht de prijs wat overschat aan het begin, maar uiteindelijk goed resultaat gekregen en de andere makelaars zaten wat dat betreft veel lager qua verwachtingen dus tevreden!

Verkoper van een woning , Burg. Bianchiweg 11
30 december 2020

We zijn zeer tevreden hoe ERA Amerstreek Raamsdonksveer ons geholpen heeft. Era heeft ons een goed advies gegeven over de verkoopprijs van ons huis. Era heeft ons zeer goed begeleidt tijdens de aankoop van ons nieuwe huis, niets was hen teveel. Wij raden Era Amerstreek aan bij potentiele verkopers.

Verkoper van een woning , de Bossen 24
26 december 2020

Contact met de makelaar en de kantoor medewerkers was prima. Verder weet ik niet wat ik moet zeggen om 100 letters te vullen.

Verkoper van een woning , Kuiperspolderke 22
19 december 2020

Zeer deskundig presentatie op Funda. Foto’s en korte film heel mooi gemaakt. Object beschrijving kort en krachtig.

Verkoper van een woning , G. van Balenstraat 4
17 december 2020

Prettige en openhartige samenwerking. Zeer tevreden klant. Zij belde na iedere bezichtiging en brachten verslag uit. Zij maakten een video van de woning en dit maakt mensen nieuwsgierig. Op deze manier krijg je meer dan voldoende kijkers voor je woning.

Verkoper van een woning , Hoofdstraat 35
13 december 2020

Hoe persoonlijk wil je het hebben! Joris is altijd bereikbaar en biedt hulp wanneer jij dat nodig hebt. Het is een topteam samen. Ik zou Era van harte aanbevelen!

Verkoper van een woning , Schansweg 10
21 november 2020

In mei kennis gemaakt met Maarten. een waardebepaling laten doen die goed uitviel. zelf op zoek naar een nieuw huis en snel gevonden. Ons huis in de verkoop , snel en alles goed geregeld . meerdere bezichtigingen gehad zowel met Maarten of Joris en kregen altijd snel een reactie terug. Saskia en Ursula ,fijne telefonische reacties van deze dames. Bedankt team Amerstreek voor de verkoop van ons huis.

Verkoper van een woning , Vondellaan 33
21 november 2020

Fijne makelaar, echte vakmensen met kennis van huizen en de huizenmarkt. Je kunt er goede afspraken mee maken en deze worden ook nagekomen. Je wordt van A tot Z goed begeleid en geadviseerd met begrip voor je persoonlijke wensen. Ze staan echt altijd voor je klaar. Kortom een echte aanrader!

Verkoper van een woning , Polanenstraat 26
14 november 2020

Alles naar tevredenheid; ze zijn vriendelijk en servicegericht. Helder en duidelijk in communiceren.

Verkoper van een woning , Stroveer 60
12 november 2020

Er zijn weinig trajecten zo ingrijpend als de verkoop en koop van een huis. Zo ook voor ons, helemaal omdat wij van twee huizen naar één gaan :-). Joris, Ursula, duizend maal dank voor de snelle, goede, integere, deskundige en fijne begeleiding!

Verkoper van een woning , van Duivenvoordelaan 43
30 oktober 2020

Alles verliep prettig en alle afspraken werden correct uitgevoerd. De makelaar of een medewerker was altijd bereikbaar.

Verkoper van een woning , van Merwedestraat 24
20 oktober 2020

Fijn contact met de makelaar ondanks de afstand en snelle service bij een reactie. Ook krijg je goed advies wat te doen.

Verkoper van een woning , Baksweer 65
15 oktober 2020

Wil je zorgeloos je huis verkopen? Ga dan naar ERA makelaars Raamsdonksveer. Zeer goede service en begeleiding. Ze regelen alles van A tot Z. Luisteren goed naar je wensen en gaan, duidelijk in het belang van hun klant, aan de gang. Prettig contact zowel in persoon als via de telefoon. Wij zijn zeer enthousiast over dit team en wat ze voor ons gedaan hebben! Met uiteraard de verkoop van ons huis als eindresultaat.

Verkoper van een woning , Graaf Willem I straat 31
9 oktober 2020

Ik ben erg tevreden over het contact met deze makelaar, Vanaf de eerste ontmoeting was er kundig en eerlijk advies. Eerst een waardebepaling en daarna het advies voor een eventuele verkoop. Nooit zat er druk achter. Voor alle vragen kon ik bij ze terecht. En zelfs toen ik 3 maal een wijziging in de verkooptekst wilde was dat geen probleem. Ook de snelheid waarmee ze alles regelen was ongelooflijk. En niet te vergeten de prachtige foto's waardoor mijn huis gelijk opviel tussen de andere huizen. Ik kan dit kantoor echt aanraden. Joris en Maarten, en jullie assistenten, heel fijn om met jullie te werken.