financieel- en technisch beheer
Logo

Beheer

Naast onze bemiddelingsfunctie behoort beheer van woonruimte, tevens tot onze activiteiten. Iedere eigenaar van onroerend goed kan via ERA Makelaardij Amerstreek,  het financieel- en technisch beheer aan ons kantoor uitbesteden. Of u nu als particuliere belegger uw woonruimte of meerdere panden wilt verhuren, of als u tijdelijk in het buitenland verblijft, nemen wij u graag alle taken uit handen die bij de verhuur van uw onroerend goed komen kijken.

Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle uit de verhuur voortvloeiende correspondentie, de huurincasso, de verplichte (administratieve) beslommeringen en onderhoud.

Huurincasso
De huur van de woonruimte wordt maandelijks tijdig geïncasseerd door ERA Makelaardij Amerstreek,  en zal nadien naar uw rekening worden overgemaakt. U ontvangt tevens, voor uw administratie, een actueel betalingsoverzicht. ERA Makelaardij Amerstreek,  heeft verder als taak er voor te zorgen dat de huur door de huurder op tijd wordt betaald. Bij huurschuld wordt uw huurder aangemaand.

Administratie
Tot onze administratieve taken behoort tevens het doorvoeren van de jaarlijkse huurverhoging (indexering) volgens de daarvoor aangegeven richtlijnen en het maken van eindafrekeningen. Tevens kunnen wij voor huurders van bedrijven een maandelijkse factuur verzorgen.

Inspectie
Bij iedere begin- en eindoplevering (‘in- en uitcheck’) van een woning, is één van onze medewerkers aanwezig. Zij zorgen ervoor dat er een inspectierapport wordt opgesteld van de actuele toestand van het gehuurde.

Onderhoud en klachten
Eventuele klachten aangaande het onderhoud of andere zaken worden door ERA Makelaardij Amerstreek, snel en vakkundig afgehandeld.

Voor bovenstaande dienstverlening rekenen wij een percentage van de maandelijkse, bruto betalingsverplichting van uw huurder. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
02 februari 2019

Neem contact met ons op

Privacyverklaring