ERA makelaars Oosterhout
STERK DOOR SERVICE!
Logo

Over ERA makelaars Oosterhout

foto

Het vervullen van woonwensen is de missie van ERA makelaars Oosterhout. Uw leven verloopt in diverse fasen. Bij elke fase en/of woonsituatie past een ander huis. Om zo'n periode te kunnen sluiten moet in veel gevallen eerst uw huidige huis worden verkocht. Daarna kunt u verder. Zo'n overgangsfase is vaak een spannende tijd. Een huis verkopen is voor veel mensen een bijzondere ervaring. Van tevoren is immers niet bekend hoe lang deze fase gaat duren en wat uw huis bij verkoop opbrengt. Over deze zaken zoekt u als koper zekerheid en rust.

ERA makelaars Oosterhout adviseert en begeleidt u met superieure service. U wordt volledig ontzorgd, geadviseerd en begeleid in de mate waarin u dat prettig vindt. ERA makelaars Oosterhout is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Mijn naam is Roel Donders en ik ben uw makelaar.

Ons werkgebied

Ons werkgebeid is gericht op de plaatsen Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst, Teteringen, Terheijden, Raamsdonksveer, Geertruidenberg en Made. In overleg met u als opdrachtgever verleggen wij onze grenzen wel eens naar plaatsen die wat verder van Oosterhout af liggen.

Aangesloten bij NVM, ERA en Vastgoedcert en NRVT

  "Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM, samenwerkingsverband ERA, makelaarsregister Vastgoedcert en taxateursregister NRVT. De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed.  De NVM staat voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit van de aangesloten leden. De NVM verplicht al haar leden tot jaarlijkse educatie, zodat de consument altijd is verzekerd van eeen makelaar die op de hoogte is van de laatste stand van zaken op inhoudelijk, bouwkundig en wettelijk gebied. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd in het makelaarsregister Vastgoedcert en taxateursregister NRVT. Bovendien kent de NVM een geschillencommissie, een erecode voor de leden en een streng toelatingsbeleid. Het feit dat u een NVM-makelaar inschakelt bij de aan- of verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar/taxateur overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Het lidmaatschap van de NVM is voor de meeste verkopers en kopers een minimale vereiste. Verreweg de meeste verkopers willen bovendien een complete dienstverlening op maat, waarbij de opdrachtgever centraal staat. Voor hen is er de ERA makelaar. Zo'n 130 NVM-makelaars hebben zich in Nederland verenigd in het internationale kwaliteitsmerk ERA. Dit is een internationale organisatie van vooraanstaande en toonaangevende makelaars werkzaam in meer dan 35 landen over de hele wereld, die een unieke verkoopmethode hanteren."

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Telefoon 0162 499 666.

Bezichtigingen zijn mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 49 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Neem nu contact met ons op

Wij helpen u graag!

Privacyverklaring