In de schijnwerper
Imminkplein 10, IJsselstein
Logo

Imminkplein 10, IJsselstein

Wonen in een gemeente Monument?
Dat kan nu in deze monumentale twee onder één dakwoning aan sfeervol en authentiek woonhofje waaraan meerdere karakteristieke woningen liggen die elk hun tijdsbeeld (jaar 1910) hebben behouden. Het hofje ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van IJsselstein en is dus gemakkelijk lopend of per fiets te bereiken. Belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de A2 en A12 zijn snel bereikbaar.

De woning beschikt over een woon-, en open eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, provisiekelder en een riante achtertuin en zijtuin van maar liefst ca. 80 m². Uniek voor een stadswoning!

De woning is in 2015/2016 geheel gerenoveerd, zo is de houten vloer van de begane grond vloer (woonkamer) vervangen voor een betonnen vloer en voorzien van vloerverwarming. De gehele woning is voorzien van dubbel glas. De technische installatie is geheel vernieuwd inclusief de CV Ketel. Ook de vrijstaande stenen schuur is vernieuwd, zo is deze opnieuw opgemetseld en is het aanwezige asbest in het dak reeds gesaneerd. Kortom de woning is volledig gerenoveerd en direct te betrekken!

Meer informatie:

Video

Imminkplein 10

illustratie
Dit is het gemiddelde van 304 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Interesse in deze woning?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak bij de woning.

Privacyverklaring