Van der Roest - Van Straaten ERA makelaardij
Uw ERA makelaar in 't Gooi

Welkom

foto

Van der Roest - Van Straaten ERA makelaardij o.g. is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in het oude dorp van Huizen. Wij gaan voor kwaliteit en zoeken voortdurend naar nieuwe wegen om uw pand onder de aandacht van mogelijke gegadigden te brengen. Resultaat en aandacht staan voorop in onze werkwijze. 

Ons doel is u een betrouwbaar en onafhankelijk advies te geven tijdens het kopen, verkopen, (ver)huren en beheren van uw onroerend goed. Dit doel wordt bereikt door middel van jarenlange kennis van de woningmarkt en persoonlijk advies en begeleiding.  

SPECIALISME: verkoop, aankoop, verhuur en taxatie

Kennis maken?

Wilt u eens rustig van gedachten wisselen over uw wensen en onze dienstverlening? Graag komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunt u ons vertellen wat uw (woon) wensen zijn. Vervolgens zullen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. 

Van der Roest - Van Straaten ERA makelaardij o.g. 
Meentweg 38, 1271 PX Huizen
Telefoon: 035-6312837
E-mail: info@vanstraatenmakelaardij.nl

U kunt ons kantoor ook volgen via :

Facebook | Instagram | Twitter |

Openingstijden van ons kantoor:
maandag tot en met vrijdag: 09.00-17.30 uur.
Zaterdag en buiten deze tijden op afspraak.

 

Aangesloten bij ERA, NVM, Vastgoedcert en NRVT

Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NVM, hebben een samenwerkingsverband met ERA, makelaarsregister Vastgoedcert en taxateurregister NRVT.

Als NVM Makelaar hebben wij een organisatie achter ons die staat voor vakmanschap. De NVM staat voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit van de aangesloten leden. 
ERA is een wereldwijd netwerk van zelfstandige makelaars die gebruik maken van het unieke ERA service-systeem. Hiervoor heeft ERA een aantal producten en diensten ontwikkeld die gericht zijn op extra service voor de cliënt. 

Ons werkgebied

Ons werkgebied is ’t Gooi & Vechtstreek en Flevoland.

Wij zijn vooral actief in Huizen, Blaricum, Bussum, LarenHilversum en Almere. Maar ook werken wij regelmatig in de omliggende plaatsen zoals Naarden, Eemnes, Muiden, Ankeveen en Zeewolde.  

 

 

ERA's Open Huizen Route

Speeddaten met uw toekomstige huis
02 februari 2019
illustratie
Dit is het gemiddelde van 52 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

neem contact met ons op

Wij helpen u graag!

Privacyverklaring