Taxatierapport nodig?
Van der Roest-Van Straaten VastgoedCert NWWI en NRVT

Een taxatierapport nodig?

Een taxatie van een huis is vaak altijd nodig bij koop of verkoop, bij (her) financiering door een bank of voor fiscale doeleinden. 

Van der Roest - Van Straaten ERA Makelaardij o.g. is gecertificeerd en ingeschreven in het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Onze taxatierapporten worden gegarandeerd geaccepteerd door alle banken, geldverstrekkers en de belastingdienst. 

Wij werken tevens samen met het NWWI.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. 

Kortom; met een taxatierapport van Van der Roest - Van Straaten ERA Makelaardij o.g. kunt u overal terecht.

Wat kost een taxatierapport?

De kosten van een taxatie hangen af van het te taxeren object en het doel van de taxatie. Zodra u het contact formulier invult zullen wij u binnen 24 uur de kosten van de taxatie laten weten.

Liever een vrijblijvende waardebepaling?

Dat kan ook!

Wij komen dan bij u langs voor een waardeindicatie en bespreken de waarde met u in een persoonlijk gesprek. Dit zal meestal het geval zijn als u geen officieel taxatierapport nodig heeft en u bijvoorbeeld plannen heeft om de in de toekomst te verhuizen. Wij rekenen dan geen kosten. Twijfelt u wat u nodig heeft? Bel ons even, dan kunnen wij het met u bespreken.

illustratie
Dit is het gemiddelde van 52 beoordelingen
Lokale marktkennis
 
Service en begeleiding
 
Deskundigheid
 
Prijs/Kwaliteit
 

Taxatierapport nodig?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een taxatierapport van uw woning of aangekochte woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring