Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u?

Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie. Door gebruik te maken van onze website of door hiernaast op akkoord te klikken, stemt u daar mee in.

Deze website gebruikt cookies. Mag dat van u? Hiermee verbeteren wij de werking van onze website en tonen wij u relevante advertenties en informatie.
×

ERA cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Burgemeester Royerplein 15
25 april 2014

Een prettige en deskundige makelaar met oog voor de details, praktische insteek en goede begeleiding.

Verkoper van een woning , Sikkel 41
24 januari 2014

Onze ervaring met de makelaar is goed verlopen. Hij heeft met ons meegedacht onze woning te verkopen. De samenwerking was zakelijk en goed.

Verkoper van een woning , Streukelerstraat 56
14 januari 2014

Een pluspunt is een zeer goed contact en bereikbaarheid, ook buiten kantoor uren. Verder snelle afhandeling van zaken.

Verkoper van een woning , Teugel 12
19 december 2013

Ik kan maar 1 ding zeggen de service van leistra makelaardij is erg goed en er is veel aan gedaan om de woning te verkopen.

Koper van een woning , van Haersoltelaan 1 a, Hasselt
18 december 2013

Verkoper van een woning , De Kamp 11
6 december 2013

Vriendelijke bejegening. Snelle en directe afhandeling. Prettige afstemming op de mogelijkheden van de klant. Strakke, realistische prijs. In 10 dagen huis verkocht.

Verkoper van een woning , Dr HAW van der Vechtlaan 16
18 november 2013

1 "negatief" puntje: toen de kopers, ruim ná het tekenen van de voorlopige koopakte nog met een gebrek aan de woning kwamen aanzetten, had Leistra dit eigenlijk moeten afkappen, maar wij, en hij ook, waren zó klaar met het hele gebeuren, dat ik wel begrijp dat hij dit niet heeft gedaan. Verder prima verlopen: Bert bedankt!

Koper van een woning , Karel Doormanstraat 31, Hasselt
9 november 2013

Verkoper van een woning , Buitenkwartier 29
30 september 2013

Zeer deskundige makelaar, met uitstekende lokale marktkennis en een uitgebreid klantennetwerk. Nog voordat ons huis op funda stond, waren de eerste kijkers al geweest. Uiteindelijk ook aan deze mensen verkocht voor een uitstekende prijs, door goede onderhandelingen van onze makelaar. In Zwartsluis is dit gewoon De makelaar om je huis snel te verkopen.

Koper van een woning , Buiten de Enkpoort 6, Hasselt
28 september 2013

Verkoper van een woning , Burg Malcorpslaan 35
3 september 2013

de wijze van presenteren van de woning op sociale media en hoe een aantal zekerheden zijn opgenomen in het koopcontract voor ons als verkoper en de mondelinge toelichting over het koopcontract hebben wij als zeer waardevol ervaren, vragen werden op een begrijpelijke manier beantwoord

Verkoper van een woning , Ratelaar 12
25 juli 2013

Bert is een no nonsense makelaar, die met beide benen op de grond van de huizenmarkt staat. heeft kennis van de markt in kombinatie met de toegevoegde waarde van het te verkopen object. Hierdoor is hij in staat om een goede prijs prestatie te leveren in een huismarkt die de laatste jaren zwaar onder druk staat.

Koper van een woning , Dr. H.A.W. v.d. Vechtlaan 5, Hasselt
4 juli 2013

We zijn hierover wel tevreden.

Verkoper van een woning , Sikkel 29
3 juli 2013

hebben goede ervaring ,hadden een goede "intake" brochure zag er goed verzorgd uit hadden in overleg een scherpe prijs opgemaakt dit trok wel de belangstelling want binneneen dag was er een bezichtiging aangevraagd makelaar heeft het heel goed aangepakt, heeft belangstellende goed de tijd gegeven in overleg met ons als verkopende partij dit resulteerde -na een stroeve aanloop- in een behoorlijke optie waar we mee verder konden na 4 weken was er al een voorlopige overeenkomst die nu definitief is we zijn zeer tevreden met deze gang van zaken

Verkoper van een woning , De Botter 11
19 juni 2013

Alles is geheel naar wens verlopen afspraken worden keurig netjes nagekomen helemaal top. We hadden niet verwacht dat de verkoop nog zo snel zou verlopen in deze tijd. Maar we zijn er erg blij mee vanwege de aankoop nieuwe woning ook via Leistra makelaardij,het is gewoon de juiste man op de juiste plaats.

Verkoper van een woning ,
6 juni 2013

Wij hebben een prettige en fijne samenwerking gehad ! Goede adviezen ..veel tips. Een makelaar die met je mee denkt en naar je luisterd. Voor vragen altijd klaar stond. En dat is heel prettig !! Met open huis route werd er altijd even contact gezocht ... Kan hem iedereen aanbevelen !! Tot zover bedankt voor alles !!!!

Verkoper van een woning ,
3 mei 2013

Duidelijke afspraken en adviezen. Terugkoppeling als kijkers waren geweest was goed. Huis was snel verkocht, dus doel bereikt!

Verkoper van een woning , Het Ambt 26, Hasselt
27 april 2013

Verkoper van een woning , De Gele Plomp 11, Zwartsluis
2 maart 2013

Koper van een woning , Teugel 2, Hasselt
8 februari 2013

No nonsense makelaar. Korte lijnen en snelle feedback.